ÇESİAD AİLESİ BAYRAMDA ÇORUM’DA BULUŞTU

Okuduğunuz haber
ÇORUM’U ORTAK AKIL İLE BÜYÜTECEĞİZ’

KIZILIRMAK'TA BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    Çorum’u Ortak Akıl ile Büyüteceğiz’

Çorum’u Ortak Akıl ile Büyüteceğiz’

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM      10 Mayis 2022 - 22:02     0

Çorum’u Ortak Akıl ile Büyüteceğiz’
Fırsat bulduğu her anda iş dünyasının sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a ziyarette bulundu.
Ziyaretlerde kentin sorunları hakkında istişarelerde bulunduklarını belirten Milletvekili Ceylan, Çorum'un son ekonomik verileri ve sorunları hakkında bilgiler aldı.
Kentin ekonomik sorunlarının çözümü için her zaman destek olmaya devam edeceğini belirten Milletvekili Ceylan, Türkiye’yi ve Çorum’u ortak akıl ile hep birlikte büyüteceklerini söyledi.
Milletvekili Ceylan’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş ve İl Genel Meclisi Başkanvekili Ünal Nalçacı da eşlik etti.
Çorum’un sanayisinin ve iş dünyasının sorun ve taleplerinin masaya yatırıldığı toplantıda Milletvekili Ceylan, sorunları tek tek dinledi, talepleri de not aldı.
Çorum’u hep birlikte ortak akıl ile büyüteceklerini vurgulayan Milletvekili Ceylan, “Hep beraber inşallah gönlümüzden geçen Çorum’umuzu daha iyi yerlere getireceğiz. Çorum, Türkiye’nin kalkınmasında, gelişmesinde nasıl katma değer katırın derdi içindeyiz. Çünkü bu potansiyel Çorum’umuzda var. Gerçekten üreten bir şehir. Üretme kültürünün olduğu bir şehir. Birlik ve beraberliğimize her zaman önem vererek, kurumlarımızı ve STK’larımızı bütünleştireceğiz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir olacağız. Türkiye’yi hep birlikte büyüteceğiz. Bunu da ortak değerler etrafında, ortak akılla yapacağız. Bu ortak akıl Çorum’da var” diye konuştu.
Başarılı çalışmalarından dolayı Çorum TSO yönetimine teşekkür eden Milletvekili Ceylan, şehrin ticaret ve sanayi potansiyelinin gelişmesi için tüm kurumlarla iş birliği yapılmasının önemine işaret etti.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'da ziyaretinden dolayı Milletvekili Ceylan'a teşekkür ederek, milletvekillerinin desteğinin şehrin gelişmesinde önemli olduğunu kaydetti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ