ALIN TERİYLE ELDE EDİLEN KAZANÇ, KUTSALDIR

Okuduğunuz haber
ÇORUMLU HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİM

İŞÇİ DURAĞINI TAHRİP ETTİLER

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇORUMLU HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİM

ÇORUMLU HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİM

AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde gösterdiği mütevazi ve babadan tavırlarla 7'den,70'e herkesin takdirini topluyor.

SİYASET      30 Nisan 2023 - 20:41     0

ÇORUMLU HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİM

Ahlatcı, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri kapsamında gittiği her yerde babacan tavırları, mütevazi, güleryüzlü yapısı ve çalışkanlığı ile herkes tarafından takdir ediliyor.

 

Esnaf ziyaretlerinden, kahvehanelere, hasta taziye ziyaretlerine, düğünlerden, cenazelere, ev sohbetlerinden, dernek ziyaretlerinden, halk pazarlarına günün büyük bölümünde halkın içinde olan Ahlatcı, seçimlere, arkasına aldığı büyük halk desteğiyle hazırlanıyor.

 

"GÖNLÜNÜ VERMEDİKÇE GÖNÜL BULAMAZSIN"

 

Vatandaşlara gösterdiği sıcak ilgi ile vatandaşların gönlünde taht kuran Ahlatcı, Gönlünü Vermedikçe Gönül Bulamazsın.” düşüncesinden hareket ettiğini söyledi.

 

Halkın sevgisine layık olmak için çabaladığını ifade eden Ahlatcı, 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanmanın kendisi için en büyük mutluluk olduğunu kaydetti.

 

YAŞLILARA VE ÇOCUKLARA AYRI BİR İLGİ GÖSTERİYOR

 

Yine gittiği ev toplantılarında tatlı dili ve mütevazi tavırları ile herkesin ilgi odağı olan Ahlatcı ,toplantılarda yaşlılara ve çocuklara ayrı bir ilgi gösteriyor.

 

YAŞLILARIN EVLADI, ÇOCUKLARIN YUSUF ABİSİ OLDU

 

Her gittiği yerde yaşlılarla ve çocuklarla yakından ilgilenen, onlara ayrı bir ilgi gösteren Ahlatcı, kısa zamanda yaşlıların evladı, çocukların Yusuf abisi oldu.

 

"ANKARA'DA GÖNLÜ GÜZEL HEMŞEHRİLERİME HİZMET VERMEYE TALİBİM"

 

Ev sohbetleri kapsamında bu defa Ulukavak Mahallesi, Osmancık Caddesi'nde ikamet eden  Raife Baltalı isimli vatandaşın evine konuk olan Ahlatcı,  "Ankara’da gönlü güzel hemşehrilerimin teveccühleri ile Çorumumuzun gönlü güzel hemşerilerime hizmet vereceğim" dedi.

 

"ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ'YE OY VERİN"

 

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin öneminden bahseden Ahlatcı, çocukların geleceği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek verilmesi gerektiğini söyledi.

 

“6'LI MASA TERÖR ÖRGÜTÜ UZANTISI HDP İLE 7’Lİ MASA OLDU. BUNLARI 14 MAYIS’TA SANDIĞA GÖMECEĞİZ."

 

Cumhur ittifakının bu vatanın ve bu milletin sigortası olduğunu belirten Ahlatcı, vatandaşlardan askerimize ve vatandaşlarımıza kurşun sıkan teröristlerle işbirliği yapan 7'li masaya oy vermemelerini istedi.

 

Ev ziyaretinde kendisine; Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ