VURAL YAĞMUR DUASINA KATILDI

Okuduğunuz haber
CUMHUR İTTİFAKI'NDAN ERDOĞAN’A TAM DESTEK

SAKARYA İLKOKULU’NDA ÇİLEK ÜRETİMİ EĞİTİMİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    CUMHUR İTTİFAKI'NDAN ERDOĞAN’A TAM DESTEK

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN ERDOĞAN’A TAM DESTEK

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde Çorum’da Cumhur İttifakı’nın paydaşları buluştu.

SİYASET      22 Mayis 2023 - 15:36     0

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN ERDOĞAN’A TAM DESTEK

 

AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı ve Av. Oğuzhan Kaya, MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın AK Parti İl Başkanı Murat Günay, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şakir Yıldırım, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Kuşçu, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ın katılımıyla AK Parti İl Başkanlığı’nda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin basın açıklaması yapıldı.

ORTAK MUTABAKAT METNİ İMZALANDI

Cumhur İttifakı paydaşlarının AK Parti ve MHP Milletvekilleri ile Belediye Başkanı ve İl Başkanlarının ayrı ayrı konuştuğu basın toplantısında, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü ve rekor destek çağrısı yinelendi.

Toplantıda ayrıca Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilerin Milletvekilleri ve İl Başkanları tarafından ortak mutabakat metni de imza altına alındı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ