İSKİLİP’TE HAC İBADETİ

Okuduğunuz haber
DEMİRCAN; “İSKİLİP’TE TOKİ KONUSUNDA ÇOK GEÇ KALINDI”

İHL’YE KÜTÜPHANE DESTEĞİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    DEMİRCAN; “İSKİLİP’TE TOKİ KONUSUNDA ÇOK GEÇ KALINDI”

DEMİRCAN; “İSKİLİP’TE TOKİ KONUSUNDA ÇOK GEÇ KALINDI”

Kusuru halkımız içinde bazı art niyetli, istememezlik, hasetlik, çelme atmak isteyen insanlarımızda arayalım.

SİYASET      04 Temmuz 2021 - 18:28     0

DEMİRCAN; “İSKİLİP’TE TOKİ KONUSUNDA ÇOK GEÇ KALINDI”

 

Önceki dönemlerde birkaç kez Ak Parti’den İlçe Başkan adayı, Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Hasan Hüseyin Demircan sosyal medyada yaptığı yorumda İskilip’te durumların iyiye gitmediğini ileri sürdü. Demircan TOKİ ile ilgili yaptığı yorumda;

“İskilip’e TOKİ mutlaka kazandırılmalıdır. Çok geç kalındı. Burada hatayı kusuru vekillerimizde, Ak Parti ve Mhp Teşkilatlarımıza bulmayalım lütfen.

DEMİRCAN; “İSKİLİP İÇİN DURUMLAR İYİYE GİTMİYOR”

Kusuru halkımız içinde bazı art niyetli, istememezlik, hasetlik, çelme atmak isteyen insanlarımızda arayalım. Bu bir gerçek, artık yanlış düşünce ve fikirlerden vazgeçmeliyiz. Yoksa İskilip için durumlar iyiye gitmiyor. İskilip’in menfaati söz konusu olunca  kısır çekişmelerden, sen, ben düşüncelerinden vazgeçip birlik, beraberlik içinde olmak zorundayız. Nokta.” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ