BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜK 1 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

Okuduğunuz haber
DEPREMZEDELER İSKİLİP’E GELDİ

CEYLAN, DEPREM BÖLGESİNİ KARIŞ KARIŞ GEZEREK ACILARINA ORTAK OLUYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    DEPREMZEDELER İSKİLİP’E GELDİ

DEPREMZEDELER İSKİLİP’E GELDİ

AFAD Koordinasyonunda depremzedeler gelmeye başladı. Daha önceden kalacak yer sorunu çözülen afetzedelerin konaklamaları sağlandı.

GÜNDEM      11 Subat 2023 - 21:21     0

DEPREMZEDELER İSKİLİP’E GELDİ

 

Depremzede kardeşlerimiz protokol mensupları ile akşam yemeği yediler.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ; “AFAD Koordinasyonunda, Malatya Doğanşehir Kurucuova köyünden ilçemize teşrif eden, Yazmalı Konak Butik Otelimizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımız ve daire amirlerimiz ile birlikte akşam yemeği yedik. Misafirlerimize evlerini açan herkese teşekkür ederim” dedi.

Depremzedelerle yenilen akşam yemeğine Belediye Başkanı Ali Sülük, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mehmet Gürbüz,  İskilip Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sosyolog Erdoğan Akkuş, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma personelleri Osman Şimşek, Mustafa Uysal, Mustafa Kazez, Rabia Bıyık, Emine Arzu Karaaslan katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ