BAŞKAN SÜLÜK’TEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİ

Okuduğunuz haber
EKEN; HALK İSTERSE ADAY ADAYIYIM”

GÖNÜLLERE SEFER VAR, 2023’TE ZAFER VAR!

Anasayfa   /    Siyaset    /    EKEN; HALK İSTERSE ADAY ADAYIYIM”

EKEN; HALK İSTERSE ADAY ADAYIYIM”

Geçtiğimiz hafta basının ve Çorum’un gündemine CHP’inin milletvekili aday adayı olarak düşen Talip Eken İskilip’in Sesi Televizyonuna konuk olarak çeşitli açıklamalarda bulundu.

SİYASET      24 Agustos 2022 - 12:56     0

EKEN; HALK İSTERSE ADAY ADAYIYIM”

 

Eken gazeteci Şaban Balcı ile yaptığı söyleşide bir arkadaş grubunun aday olmam konusunda tavsiyede bulunduğunu, arkasında halkın gücünün olması gerektiğine vurgu yaparak bu konuda nabız yoklama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

“HALKIN GERÇEK SESİ OLMAK İSTİYORUM”

Eken; “Halkın rüzgârı arkamda olursa bu rüzgârın önünde kimse duramaz. Ben değil biz olacağız. Bu bölgenin çok sorunları olduğu için ve bildiğim için halkım istiyorsa halkımın gerçek sesi olmak istiyorum” dedi.

“KIZILIRMAK AKIYOR BİZ BAKIYORUZ”

Tarımı merkeze alarak her konuda eksikleri bildiğini söyleyen Eken “Kızılırmak akıyor, biz bakıyoruz. Benim tarımla ilgili 8 maddelik çözüm ve üretimin artırılmasına yönelik projelerinin olduğunu belirtti.

“HER İLÇEYE, HER MAHALLEYE GİDECEĞİM”

Eken bundan sonraki süreçte her ilçeye her mahalleye gideceğini, teşkilat olsun, genel merkez olsun esen rüzgarın önünde kimsenin duramayacağına inandığını, teşkilatlarla ve parti genel merkezi ile görüşmede bulunmak için gerekeni yapacağını öne sürdü.

“AVRUPA’DA BUĞDAYIN TONU 480 DOLAR”

Üretimin önemine işaret eden Talip Eken turizm ve diğer konularda da bölgenin gelişmesinin önünde engel olmadığını bu konularda da projeler geliştirmeye devam ettiğinin altını çizdi. İskilip’in her zaman mağdurları oynadığını bu bölgenin kurtuluşunun ve gelişmesinin üretim olduğunu ifade etti.

“CHP ÇORUM’DAN 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARIR”

CHP’nin Çorum’da önümüzdeki seçimde 2 milletvekili çıkaracağını düşündüğünü, önemli olanın bir ve beraber olmak olduğunu söyleyen Talip Eken’in söyleşisini aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz; https://www.facebook.com/iskilipinsesi/videos/1109864629644082

https://www.youtube.com/watch?v=brjpcxR7UXI

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ