HALLI-DER 63 ADET GIDA KOLİSİ DAĞITTI

Okuduğunuz haber
FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Anasayfa   /    Gündem    /    FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

İskilip Belediyesi 2022 Yılı Nisan ayı Belediye Meclis Toplantısı bu gün saat 14.00’te Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

GÜNDEM      06 Nisan 2023 - 20:39     0

FAALİYET RAPORU ONAYLANDI

 

Toplantıda Belediye Başkanı Ali Sülük meclis üyelerini bir yılda yapılan faaliyet ve hizmetlerle ilgili olarak sunum eşliğinde bilgilendirmede bulundu.

Toplantının ana gündem maddesi olan 2022 Yılı Faaliyet Raporu meclis üyelerinin oyuna sunuldu. Yapılan oylamada MHP’den ihraç edilen bağımsız meclis üyeleri ret oyu kullanırken Ak Partili meclis üyeleri çekimser oy kullandı. Oylama sonucu belediyenin 2022 yılı faaliyet raporunun onaylandığı karara bağlandı.

Toplantıda encümen üyeliklerine Milliyetçi Hareket Partili belediye meclis üyesi Hatun Çam ile bağımsız üye Erol Kambur seçildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ