YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Okuduğunuz haber
GAZETECİ NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

“HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ” ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    YAŞAM    /    GAZETECİ NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

GAZETECİ NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi, BSGMEDYA Sitesi Yayın Yönetmeni Nihat Karalar’ın annesi Naizk Halaç (80) , bir süredir tedavi gördüğü Çorum Özel Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

YAŞAM      21 Mayis 2022 - 13:09     0

GAZETECİ NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

 

İskilipli güreşçi İsmail Halaç’ın kızı, Fazlı Halaç ve Cevale Kart’ın ablası, Tarım Kredi Kooperatiflerinden emekli Elvan Karalar, Gazeteci Nihat Karalar ile Neziha Kaya, Gürcan, Resul, Nurcan Aşan, Misler Kart ve Elif Karagöz’ün anneleri, Nihat Kaya’nın kayınvalidesi,  Nazik Halaç, kalp yetmezliği tanısıyla kaldırıldığı Özel Hastanede vefat etti.

Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunan Nazik Hal aç, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Merhumenin cenazesi, 23 Mayıs Pazartesi gūnū Melikgazi Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çïftlık Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ