TÜRKOĞLU, CEYLAN’A KİTABINI HEDİYE ETTİ

Okuduğunuz haber
GENÇ KIZILAY’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ALİ SÜLÜK; “TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Anasayfa   /    Gündem    /    GENÇ KIZILAY’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

GENÇ KIZILAY’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Genç Kızılay İlçe Başkanlığı emektar öğretmenleri unutmadı.

GÜNDEM      24 Kasim 2022 - 12:31     0

GENÇ KIZILAY’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

 

Genç Kızılay İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçemiz eğitimine önemli hizmetleri dokunmuş emektar öğretmenleri ziyaret edildi. Ziyarete Türk Kızılay İlçe Temsilcileri Mehmet Koca, Bekir Gedik, Genç Kızılay İlçe Başkanı Cengiz Tomar, Kadın Kolları Başkanı Emine Hatun İşler ve Genç Kızılay Gönüllüleri katıldı.

“Öğretmenler Gününü Tebrik Ediyorum”

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Türk Kızılay İskilip Temsilcisi Mehmet Koca, “ Türk Kızılay İskilip Temsilciliği, Genç Kızılay İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı olarak ilçemiz eğitim camiasında önemli hizmetleri olan; Başöğretmen Mehmet Kısar hocamızı, Türk Kızılay’ına gönül vermiş olan Hasan Kabakçı hocamızı, İskilip Lisesinin Efsane İsmi Aslan Köse hocamızı, birçok İmam Hatiplinin  yetişmesine vesile olmuş Hafız Ethem Sert Hocamızı evlerinde ziyaret ettik. Ziyarette hocalarımızla sohbet ettikten sonra ‘ 24 Kasım Öğretmenler Gününü ‘ tebrik ettik.

Eğitim Camiasında ve ilçemizde ki öğrencilerde birçok izler bırakan; başta başkomutan Gazi Mustafa Kemal ve ebediyete uğurladığımız öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emektar öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Gününü’ tebrik ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ