İSKİLİP'E KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI UZMAN TABİBİ TAHSİS EDİLDİ

Okuduğunuz haber
GENÇ KIZILAY’DAN SARIKAMIŞ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

RANDEVUSUNA GİTMEYENE YAPTIRIM

Anasayfa   /    Gündem    /    GENÇ KIZILAY’DAN SARIKAMIŞ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

GENÇ KIZILAY’DAN SARIKAMIŞ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

Genç Kızılay İskilip İlçe Başkanlığı tarafından, Sarıkamış Harekâtında Şehit olan “Sarıkamış Şehitleri ve Tüm Şehitlerimiz için anma ve yürüyüş programı düzenlendi.

GÜNDEM      23 Aralik 2022 - 13:46     0

GENÇ KIZILAY’DAN SARIKAMIŞ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

 

İskilip Ulu Cami yanından başlayan yürüyüş kortej eşliğinde Şehit Mikail Şehit Stadyumunda sona erdi. Ebediyete intikal eden Şehitlerimiz için Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından; Tabakhane Camii Müezzini Ersin Kaymaz’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Hasan Gökçe’nin Sarıkamış Destanı adlı konuşması, Genç Kızılay İlçe Başkanı Cengiz Tomar’ın günün anlama ve önemine binaen konuşması, Kızılay Gönüllüleri tarafından şiirlerin okunması ve İlçe Müftü Vekili Mustafa Yeşildere’nin “Şehitlere duası” ile program sona erdi. Genç Kızılay Gönüllüleri tarafından programa katılanlara da komposto ikramında bulunuldu.

Genç Kızılay İlçe Başkanı Cengiz Tomar, “ İlçemizde ilk defa düzenlenen Sarıkamış Şehitleri anma programının hazırlanmasında büyük emeği olan; Genç Kızılay İskilip İlçe Yönetimime, Genç Kızılay İskilip Meslek Yüksek Okulu Teşkilatımıza, Genç Kızılay Lise Teşkilatımıza ve desteklerini esirgemeyen Kızılay Gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum ”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ