CEYLAN’DAN “ATA SPORUMUZ GÜREŞİMİZE DESTEK”

Okuduğunuz haber
GES İÇİN KREDİ TALEBİNDE BULUNULDU; TOP KAVUNCU’DA

CEYLAN “MUHABBETİN RUHUNDA SEVGİLİLER SEVGİLİSİ VAR”

Anasayfa   /    Gündem    /    GES İÇİN KREDİ TALEBİNDE BULUNULDU; TOP KAVUNCU’DA

GES İÇİN KREDİ TALEBİNDE BULUNULDU; TOP KAVUNCU’DA

İskilip Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 6 Ekim 2022 Perşembe günü yapıldı. Belediye Başkanı Ali Sülük’ün önceki meclis toplantılarında Belediyenin borçlanma limitinin GES yatırımını yapmak için düşük olduğundan yap, işlet, devret modeli ile kazandırılması teklifi meclis tarafından reddedilmişti.

GÜNDEM      06 Ekim 2022 - 15:50     0

GES İÇİN KREDİ TALEBİNDE BULUNULDU; TOP KAVUNCU’DA

 

KAVUNCU DEVREYE GİRDİ

Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu GES için gereken krediyi sağlayacağını söylemişti. Bu gün yapılan meclis toplantısına kredi talebi gündeme alınarak oybirliği ile kabul edildi. Bundan sonraki süreçte Milletvekili Kavuncu’nun krediyi sağlayıp GES’i belediyenin yapmasının önünü açması bekleniyor. Belediye Başkanı Ali Sülük canlı yayınlanan meclis toplantısında meclisin onayı ile kredinin resmen talep edildiğini, Milletvekili Kavuncu’nun sözünü yerine getirmesi halinde bu yatırımı İskilip’e kazandırdığı için teşekkür edip elini öpeceğini söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ