ESNAFIN DERDİYLE DERTLENECEĞİM

Okuduğunuz haber
GÜL; “İSKİLİP’TE OLMAKTAN ONUR DUYDUM”

İSMAİL LEK’TEN ALİ SÜLÜK’E ZİYARET

Anasayfa   /    Siyaset    /    GÜL; “İSKİLİP’TE OLMAKTAN ONUR DUYDUM”

GÜL; “İSKİLİP’TE OLMAKTAN ONUR DUYDUM”

Ak Parti Seçim Bürosunun açılışı dolayısıyla sabah saatlerinde İskilip’e gelen Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül açılış öncesi esnaf ziyaretinde bulundu.

SİYASET      27 Nisan 2023 - 17:39     0

GÜL; “İSKİLİP’TE OLMAKTAN ONUR DUYDUM”

 

Gül ziyaretlerinde İskilip halkından gördüğü nezaket, zarafet ve adamlıktan dolayı teşekkür ederek İskilip’te olmaktan onur duyduğunu söyledi.

Açılışta konuşan Zeki Gül bu seçimin varoluş ya da yok oluş seçimi olduğunu söyledi. Gül; “Buna siz karar vereceksiniz, biz sizin sıkıntılarınızı, dertlerinizi çok iyi biliyoruz. Ya askerimize kurşun sıkanların yanında yer alacağız ya da bu davanın zirvede devamı için Cumhurbaşkanımız ve yol arkadaşlarının yanında olacağız.

Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi İstiklal ve istikbalimizin tehlikede olduğu bu dönemde Cumhurbaşkanımızın yanında yer almanızı, aynı zamanda ona yol arkadaşı olarak bizi seçtiği için bizim yanımızda olmanızı istirham ediyorum, talep ediyorum, arz ediyorum.

Bir oy Cumhurbaşkanımıza verirken bir oyda Ak Parti’mize verelim. Zeki Gül Tüm İskilipli kardeşlerimiz bilsin ki kendilerine kapılarımız sonuna kadar açıktır” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ