DOĞALGAZA DA KADEMELİ TARİFE GELİYOR

Okuduğunuz haber
HACI-MUKAN MUNAYTPASOĞLU TURNUVASI ANKARA'DA DÜZENLENDİ

TKDK’DAN ÇORUM’A REKOR HİBE!

Anasayfa   /    Spor    /    HACI-MUKAN MUNAYTPASOĞLU TURNUVASI ANKARA'DA DÜZENLENDİ

HACI-MUKAN MUNAYTPASOĞLU TURNUVASI ANKARA'DA DÜZENLENDİ

Belediye İskilipspor Güreş Takımı, Ankara Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen Hacı-Mukan Munaytpasoğlu Turnuvasında ter döktü.

SPOR      31 Aralik 2021 - 13:28     0

HACI-MUKAN MUNAYTPASOĞLU TURNUVASI ANKARA'DA DÜZENLENDİ

 

Türkiye Güreş Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan turnuvaya Kazakistan, Türkiye ve Almanya'dan toplam 125 sporcu katılırken, Belediye İskilipspor Güreş Takımı turnuvada göz kamaştırdı.  Organizasyonda dereceye giren sporcuların madalya ve kupalarını Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Kazakistan Büyükelçiliği Müsteşarı Galımcan Lesbayev ve İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük takdim etti. Organizasyonda en centilmen Güreşci Kazakistanlı İmamgali Seitahmet ve ‘En Centilmen Antrenör’ ise Belediye İskilipspor Güreş Takımı ve Milli Takım Antrenörü Adem Uysal seçildi.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, “Kazakistan'ın Bağımsızlığının 30. yıl dönümü ve Kazakların İlk Dünya Şampiyonunu, Güreşçisi Hacı-Mukan Munaytpasoğlu'nun doğumunun 150. yıldönümüne ithafen düzenlenen etkinliğin gerçekleşmesinde emek veren Başta Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu olmak üzere herkese şükranlarını sunuyorum” dedi.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu ise, “ Önemli bir organizasyonu düzenlemekten dolayı son derece memnun olduğunu belirterek tüm katılımcılara başarılar diledi.”

   GÜREŞ SPORUNA DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR

Belediye Başkanı Ali Sülük turnuva sonrasında yaptığı açıklamada, “ Belediye İskilip Spor Güreş Takımımız ile katıldığımız turnuvada güzel başarılar elde etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Güvence kaynağımız olan Belediye Güreş Takımımızı ve müsabakada en ‘Centilmen Antrenör’ seçilen Milli Takım Antrenörü Âdem Uysal hocamızı tebrik ediyorum. Kardeş ülke pehlivanı Hacı-Mukan Munaytpasoğlu'nun doğumunun 150. yıldönümüne ithafen düzenlenen turnuvaya Belediye İskilip Spor Güreş Takımımızı davet eden; Kazakistan Büyükelçisi Sayın Abzal Saparbekuly Bey ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu Bey’e teşekkür ediyorum. Ata sporumuz olan Güreş Sporuna desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ