CEZAEVİNDE İSTANBUL’UN FETHİ KONULU KONFERANS

Okuduğunuz haber
HALK EĞİTİM MERKEZİNDE SERGİ

A HABER TELEVİZYONU’NDAN İSKİLİP’E ÖZEL RÖPORTAJ

Anasayfa   /    Eğitim    /    HALK EĞİTİM MERKEZİNDE SERGİ

HALK EĞİTİM MERKEZİNDE SERGİ

İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi’nce “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında sergi açılışı yapıldı.

EĞİTİM      01 Haziran 2023 - 14:43     0

HALK EĞİTİM MERKEZİNDE SERGİ

 

Sergide öğrenim yılı boyunca kursiyerler tarafından üretilen eserler yer aldı.  Sergi 3 Haziran Cumartesi tarihine kadar açık kalacak.

Sergi açılış programına Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, Milli Eğitim Müdürü Murat Ecer, İlçe Müftüsü Şuayip Güllü, Milli Eğitim Şube Müdürleri, kursiyerler ve ziyaretçiler katıldı.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip Halk Eğitim Müdürlüğünü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek; “İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, hayat boyu öğrenme haftası etkinleri kapsamında düzenlenen sergi açılışına Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile birlikte katıldık.

Öğrenim yılı boyunca üretilen ürünlerin sergilendiği sergide, emeği geçen herkesi kutlar ve başarılarının devamını dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ