ÇORUM’A 11 DIŞ HEKİMİ ve 6 ECZACI ATANDI

Okuduğunuz haber
HALK SAĞLIĞI GÖZÜYLE OBEZİTEYE YAKLAŞIM PANELİ YAPILDI

ANKARA İSKİLİPLER DERNEĞİ KONGREYE GİDİYOR

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    HALK SAĞLIĞI GÖZÜYLE OBEZİTEYE YAKLAŞIM PANELİ YAPILDI

HALK SAĞLIĞI GÖZÜYLE OBEZİTEYE YAKLAŞIM PANELİ YAPILDI

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu ve İskilip Belediyesi ev sahipliğinde planlanan, üniversitemizin Halk Sağlığı ve Hemşirelik alanlarında uzman konuşmacıların katılımıyla ‘HALK SAĞLIĞI GÖZÜYLE OBEZİTEYE YAKLAŞIM” konulu panel gerçekleştirildi.

KÜLTÜR VE SANAT      01 Nisan 2022 - 14:17     0

HALK SAĞLIĞI GÖZÜYLE OBEZİTEYE YAKLAŞIM PANELİ YAPILDI

 

Toplumun önemli bir halk sağlığı sorunu olan ‘Obezitenin her yönüyle ’ ele alındığı panelde Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Gülay Yılmazel ‘Obezite Epidemiyolojisi ve Obezitenin kronik Hastalıklarla İlişkisi’, Dr. Öğr. Üyesi Remziye Cici ‘Obezite Cerrahisi’, Arş.Gör. Emre Keleş ‘Obezite ile Mücadalede Beslenmenin Yeri’; Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Burcu Daysal Güler ‘Ekran Bağımlığı ve Sosyal Medya Kullanımının Obezite İle İlişkisi’ ve İskilip Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Ayşe Çalmaz ‘Obezite ile Mücadelede Fiziksel Aktivitenin Yeri’ konularını ele alındı.  İskilip MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Oktay Gündoğdu ve İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük'ün değerli katkılarına da panelde yer verildi.

 

BAŞKAN’IN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR

 

Belediye Başkanı Ali Sülük, “ Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu ile birlikte düzenlediğimiz, Halk Sağlığı ve Hemşirelik alanlarında uzman konuşmacıların katılımlarıyla ‘HALK SAĞLIĞI GÖZÜYLE OBEZİTEYE YAKLAŞIM” konulu panelini gerçekleştirdik.  Panelin düzenlenmesine emeği geçen İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdülkadir Özdemir’e, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Dr. Oktay Gündoğdu ve katılımcı değerli hocalarımıza teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ