Ceylan; “AK Parti Vatandaşın Kendi Evi Gibidir”

Okuduğunuz haber
HALLIDER GELENEĞİ BOZMADI

İskilipli Uzman Çavuş Sadık Kör hayatını kaybetti.

Anasayfa   /    YAŞAM    /    HALLIDER GELENEĞİ BOZMADI

HALLIDER GELENEĞİ BOZMADI

Köyümüzde İskilip’te ve çevremizdeki yalnız yaşayan 65 yaş üstü geçinmekte zorlanan 21 ailemize gıda paketi dağıtımı 13 ailemize fitre ücreti dağıtımı yaptık.

YAŞAM      11 Nisan 2022 - 13:47     0

HALLIDER GELENEĞİ BOZMADI

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIM PAKETLERİ ULAŞTIRILDI

Hallı-Der (Hallı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerini ulaştırdı.

Hallı-Der Dernek Başkanı Ferhat Koca, “ Hallı-Der olarak 5. sene ramazan ayını geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek günlerde 4 senedir yaptığımız hayra vesile olma geleneğini bu sene de devam ettirdik elhamdülillah.

21 AİLEYE GIDA PAKETİ, 13 AİLEYE FİTRE DAĞITTIK

Köyümüzde İskilip’te ve çevremizdeki yalnız yaşayan 65 yaş üstü geçinmekte zorlanan 21 ailemize gıda paketi dağıtımı 13 ailemize fitre ücreti dağıtımı yaptık.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ

Derneğimizin duyurusuna kayıtsız kalmayıp bizlere ulaşan gurbetçilerimiz; Almanya’dan dernek üyemiz Hatice Kılıç Yılmaz, Türkan Kulaç ve Nevin Kulaç’a, Ankara’dan Satılmış Koçyiğit, Ali Koçyiğit, Çetin Eskiduman ve Hatice Akbal’a, Doğuda görev yapan Astsubay Furkan Yasin Akbal’a, Huzur Elektrik Sahibi Hüseyin Yanık dam’a, İskilip’te görev yapan Zeynep hemşireye, Dernek Üyemiz Kazım Türkmen’e, Genç İmam Kardeşimiz Muhammed Talha Akyul’a, Bolu’dan İskilip’e çalışmaya gelip hayırımıza katkı sağlayan arif abimize, Köyümüzün Muhtarı Sayın Selahattin Türkmen ve bu hayırların yapılmasında ve dağıtılmasında vesile olanlara, emeği geçenlere teşekkür ederim. Rabbim cümlenizden razı olsun. Rabbim kabul etsin inşallah birlik beraberliğimiz daim olsun” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ