BAŞKAN SÜLÜK İTFAİYECİLER HAFTASINI KUTLADI

Okuduğunuz haber
HİTİT ESNAF KEFALET’E 22 MİLYON DESTEK

ESNAFIN TALEBİ HER ZAMAN BİZİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    HİTİT ESNAF KEFALET’E 22 MİLYON DESTEK

HİTİT ESNAF KEFALET’E 22 MİLYON DESTEK

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’ı telefonla arayarak esnaf ve sanatkarlara kullanılmak üzere kredi finansmanı desteği istedi.

EKONOMİ      28 Eylül 2022 - 13:23     0

HİTİT ESNAF KEFALET’E 22 MİLYON DESTEK

 

Hitit Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 1000. Üyeye ulaşması nedeniyle düzenlenen törene katılan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kooperatif başkanı Erdoğan Çerikci’nin talebi doğrultusunda finansman desteği sağlamak için Halk Bankası Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan’ı telefonla aradı.

Osman Arslan’a Çorum için yaptıklarına teşekkür eden Milletvekili Ceylan, Hitit esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 1000. Üyeye ulaştığını hatırlatırken, esnaf için Halk Bankası’nın çok önemli olduğunu söyledi.

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu günleri esnafın Halk Bankası gibi bankalar ve kefalet kooperatiflerinin verdiği destekler sayesinde atlattığının altını çizen Milletvekili Ceylan, kooperatifin finansman desteği talebini iletti. Ceylan, Genel Müdür Osman Arslan’ın talep edilen 22 milyon lira finansman konusunda gereken desteği vereceğinin söylediğini aktardı.

Ceylan’ın bu sözleri oda başkanları ve kooperatif yönetimi tarafından alkışlandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ