YENİ SGK MÜDÜRÜ MÜCAHİT ŞEN’DEN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

Okuduğunuz haber
“HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ” ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

CEYLAN, CUMHURBAŞKANINI BU DEFA MANİSA’DA KARŞILAYACAK

Anasayfa   /    YAŞAM    /    “HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ” ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

“HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ” ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İskilip Belediyesi’nin Belediye Başkanı Ali Sülük’ün göreve gelmesiyle başlattığı “Hoş Geldin Bebek Projesi” uygulaması aralıksız devam ediyor

YAŞAM      17 Agustos 2022 - 15:04     0

 “HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ” ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

İskilip Belediyesi’nin Belediye Başkanı Ali Sülük’ün göreve gelmesiyle başlattığı “Hoş Geldin Bebek Projesi” uygulaması aralıksız devam ediyor.

İnsan odaklı sosyal belediyeciliğin önemli adımlarından olan projenin uygulaması Belediye Başkanı Ali Sülük’ün eşi Selma Sülük tarafından gerçekleştiriliyor. Ziyaret edilen aileler uygulamadan memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

Konuyla ilişkin açıklamada bulunan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Sosyal Belediyeciliği hayata geçirdiğimiz projelerimizle devam ettiriyoruz. Yeni doğan yavrularımızı ve ailelerimizi ziyaret ederek hem tebrik ediyor hem de hazırladığımız bebek paketlerini ulaştırıyoruz. Geleceğimizin güvencesi evlatlarımıza Allah' tan sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ