SUNGURLU, KAYRICI’YI BAĞRINA BASTI

Okuduğunuz haber
İBRAHİM KIR TEŞEKKÜR ETTİ

17 İMAM EMEKLİYE AYRILDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    İBRAHİM KIR TEŞEKKÜR ETTİ

İBRAHİM KIR TEŞEKKÜR ETTİ

Yeniden Refah Partisi İskilip İlçe Başkanı İbrahim Kır 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde partilerine destek veren seçmenlere ve İskilip halkına teşekkür ederek “Ortak Paydamız İskilip Olsun” dedi. Kır yaptığı teşekkür açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

SİYASET      15 Mayis 2023 - 23:37     0

İBRAHİM KIR TEŞEKKÜR ETTİ

 

“28. Dönem milletvekilliği seçimleri sonuçlanmıştır. Yapılan seçimlerin vatanımıza milletimize ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan dileriz.

“Milli Görüş Meclise” sloganı ile çıktığımız bu yolda değerli oylarınız ile meclise milletvekillerimiz ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çorum’dan milletvekili çıkaramasak ta hemşehrimiz Kocaelİ Milletvekili Sayın Mehmet Aşıla’ya ilçemiz ve ilimizin sorunlarını iletmekten geri durmayacağız.

Çorum’dan Milletvekili seçilen Cumhur ittifakı milletvekillerimizi ( Ak Parti- Milliyetçi Hareket Partisi ) ve Cumhur İttifakı teşkilatlarını tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu süreçte ilçemizde bizlere destek veren, oy veren, gönül veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

Bundan sonraki dönemde ötekileştirici, ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dillerden uzak İskilip ilçemizin ortak menfaatlerinde tek yürek olarak hareket etmemiz gerektiğini bildiririz.

Ortak paydamız İskilip olsun. Saygılarımızla”

YENİDEN REFAH PARTİSİ İSKİLİP İLÇE BAŞKANLIĞI

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ