AHLATCI’DAN İSKİLİP´TE ESNAF TURU

Okuduğunuz haber
İKİKİSE-DERESEKİ-EVLİK KÖY YOLLARI UNUTULDU

ALİ SÜLÜK ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Anasayfa   /    Gündem    /    İKİKİSE-DERESEKİ-EVLİK KÖY YOLLARI UNUTULDU

İKİKİSE-DERESEKİ-EVLİK KÖY YOLLARI UNUTULDU

İKİKİSE-DERESEKİ-EVLİK KÖY YOLLARI UNUTULDU

GÜNDEM      03 Haziran 2021 - 22:16     0

İKİKİSE-DERESEKİ-EVLİK KÖY YOLLARI UNUTULDU

 

İskilip Belediyesi, Bolu Çorumlular Derneği ve Bolu Akşemseddin İslami İlimler Merkezi (AKİMER) işbirliği ile 5 Haziran 2021 tarihinde İskilip’te düzenlenecek olan “İskilip, Akşemseddin ve Fetih Paneli Programı” çerçevesinde Evlik Köyü’de ziyaret edilecek. Akşemseddin Hazretlerinin uzun süre kaldığı ve aile fertlerinin türbelerinin bulunduğu Evlik köyünde kapsamlı bir program gerçekleştirilecek. Çok sayıda davetli de bu programa katılacak.

EVLİK KÖY YOLUNUN ACİLEN ISLAH EDİLMESİ BEKLENİYOR

Akşemseddin Hazretlerinin yaşadığı Dereseki, Evlik köyü unutulmuş bir köy. Akşemseddin’in köyü adeta cezalandırılış durumda. Köy Muhtarının İl Özel İdare Genel Sekreterliğine devamlı dilekçe vermesine rağmen ciddiye alınmaması tepkileri artırıyor. 5 Haziran 2021 günü yapılacak programa yoğun misafir katılımı olacağı bilinmekle beraber misafirlerin ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için söz konusu köy yollarında acilen çalışma yapılması bekleniyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ