YERLİ KORONAVİRÜS AŞISI TURKOVAC ACİL KULLANIM ONAYI ALDI

Okuduğunuz haber
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ATCIOĞLU'NA E-TWİNNİNG ZİYARETİ

BAYAT’A ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI.

Anasayfa   /    Eğitim    /    İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ATCIOĞLU'NA E-TWİNNİNG ZİYARETİ

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ATCIOĞLU'NA E-TWİNNİNG ZİYARETİ

İskilip Misakımilli İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri ile sınıf öğretmeni Rasim Çınar yürüttükleri e-Twinning projesini tanıttılar. Proje kapsamında hazırladıkları 2022 yılı proje takvimini İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu'na hediye ettiler.

EĞİTİM      22 Aralik 2021 - 23:10     0

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ATCIOĞLU'NA E-TWİNNİNG  ZİYARETİ

 

 

Öğrencilerin proje süresince yaptıklarının resmedildiği çalışmaları ve bu çalışmalar esnasında çekilen fotoğraflar ile ünlü matematikçilerin yer aldığı proje takvimi öğrenciler tarafından ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu'na tanıtımını yaparak hediye ettiler.

 

Misakımilli İlkokulu 4-D sınıf öğretmeni ve aynı zamanda "Doğanın Matematiği Matematiğin Doğasıdır" e-Twinning projesi kurucu ortağı olan Rasim Çınar proje ile ilgili yaptığı açıklamada:"Öncelikle , bize zaman ayırıp bu anlamlı hediyeyi kabul ettikleri için sayın Süleyman Atçıoğlu müdürümüze  teşekkür ediyorum. Matematiği ve soyut kavramları öğrenmekte zorlanan öğrenciler için planlanmış bir projenin kurucu ortağı olmaktan mutluluk duyuyorum. Çocukların matematiği ve matematik kavramlarını, matematik sembollerini daha kolay, daha kalıcı

öğrenmelerini sağlamak; günlük hayatın içerisindeki matematiğin farkına varmak, teorik bilgiyi günlük hayatla ilişkilendirmek bu projenin temel felsefesini oluşturur" dedi.

 

Sınıf öğretmeni Rasim Çınar aynı zamanda bu projenin ikisi Azerbaycan dan toplam 9 öğretmen ile yaklaşık 150 öğrencinin katılım sağladığı bir proje olduğunu ve Aralık ayı etkinlikleri olarak planlanan "Ünlü Matematikçiler ve Buluşları" konulu 2022 yılı takvim hazırlandığını belirterek takvimin ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu'nun ismine özel bastırılarak hediye edildiğini aktardı.

 

İskilip ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Atcıoğlu: "Yapılan ziyaret ve öğrencilerimizin emek vererek hazırladığı anlam yüklü hediyeleri için teşekkür ediyorum. İskilip'te her okulumuzun e-Twinning projeleri yapılması mutluluk verici. kalite belgesi ve Avrupa kalite belgesi alan okullarımız var. Başkaları ile ortaklık kurmak, üretmek ve başarmak özellikle öğrencilerimizde özgüven başta olmak üzere kişisel gelişimlerine katkılar sunacaktır. Öğretmenlerimizin rehberliğinde devam eden bu ve benzeri etkinliklerde başarılar diliyorum." dedi. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ