KAYMAKAMLIKTA HALK GÜNÜ TOPLANTISI

Okuduğunuz haber
İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Organize Sanayi Bölgesi için kurulan İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği ilk toplantısı Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirildi.

EKONOMİ      25 Ocak 2023 - 15:20     0

İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

OSB İÇİN ATILACAK ADIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantı ile ilgili olarak aynı zamanda İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı olan Belediye Başkanı Ali Sülük açıklamalarda bulundu. Başkan Sülük toplantıda OSB için bundan sonra atılacak adımları değerlendirerek görüş alışverişinde bulunduklarını beyan etti. Sülük açıklamasında;

YER SEÇİMİ VE BAŞVURU İŞLEMLERİ ÜZERİNE İSTİŞARELERDE BULUNDUK

“İskilip Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kurulması yönünde ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Dernek üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantımızda yer seçimi ve başvuru işlemleri konuları üzerine istişarelerde bulunduk.

İSKİLİP’İMİZİN BİR HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLMEK İÇİN OSB KURULMASI ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

OSB İskilip Sanayisinin gelişmesini sağlayarak hem bölgesine hizmet edecek, hem Çorum ekonomisine büyük katkı sağlayacak. İskilip’imizin bir hayalini gerçekleştirebilmek için OSB kurulması çalışmalarına başladık.

SANAYİMİZİ GELİŞTİRMEMİZ GÖÇÜ ENGELLEYECEK, KIRSAL YAŞAMI CANLANDIRACAKTIR

İlçe merkezimizde ve özellikle köylerimizde genç nüfusun sürekli azaldığını, dışarıya göç verdiğini biliyoruz. Bizim burada sanayiyi geliştirmemiz, göçü engelleyecek ve kırsal yaşamı canlandıracaktır. Şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ