|
İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'ne 3 yeni uzman hekim SAĞLIK 25 Aralik 2025 - 21:36 0
Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Devlet Hastanesi'de Ocak ayında görevlerine başlayacak olan 3 yeni uzman hekimin atandığını duyurdu.
Atanan uzman hekimler şu branşlarda hizmet verecek:
1 Genel Cerrahi Uzmanı
1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
Başkan Çizikci, sürecin tamamlanmasında katkı sağlayan AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Oğuzhan Kaya, Av. Yusuf Ahlatcı, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yakup Alar ve Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mehmet Demirci'ye teşekkür etti.
Ocak ayında göreve başlayacak hekimlere başarılar dileyen Başkan Çizikci, atamaların hastane ve İskilip için hayırlı olmasını temenni etti.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
BAKMADAN GEÇMEYİN
FOTO GALERİ
SON DAKİKA HABERLERİ
|