MHP’Lİ BAŞKANLAR ANTALYA’DA TOPLANDI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP BELEDİYESİ HALK ET SATIŞ MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

TOKİ İSKİLİP'TE 1 ADET ARSAYI SATIŞA SUNUYOR!

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP BELEDİYESİ HALK ET SATIŞ MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

İSKİLİP BELEDİYESİ HALK ET SATIŞ MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

İskilip Belediyesi tarafından İskilip halkının makul fiyatlarda, hijyenik, kaliteli ete ulaşabilmeleri için şehir merkezinde Halk Et mağazası dualarla açıldı.

GÜNDEM      20 Mart 2023 - 15:43     0

 İSKİLİP BELEDİYESİ HALK ET SATIŞ MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

 

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM OLDU

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün ev sahibi olduğu açılış programına Siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, davetliler ve çok sayıda İskilipli katıldı.

ÜRETİMLE İLGİLİ PROBLEMLERİN UZUN ZAMANDIR FARKINDAYIZ

Belediye Başkanı Ali Sülük açılışta yaptığı konuşmada; “İskilip’imiz bildiğiniz gibi tarım ilçesi. Ziraat Mühendisi olduğum için üretimle ilgili problemlerin uzun süredir farkındayız. Göreve gelir gelmez Mezbahaya ruhsat aldık.

ÇEVRE İLÇELERDE TEK RUHSATLI MEZBAHAYI BİZ ÇALIŞTIRIYORUZ

Hayvanların kontrolsüz bir şekilde kesilmesi, kontrolsüz bir şekilde satılması ilçemiz için önemli bir problemdi. Çevre ilçelerdeki tek ruhsat alan mezbahaneyi biz çalıştırıyoruz. Yaptığımız değerlendirmede fiyatlara bir denge getirilmesi, hemşerilerimizin daha kaliteli ve ucuz ete ulaşması kanaatine vardık.

HEMŞEHRİLERİMİZ UCUZ, TEMİZ VE KALİTELİ GIDAYA ULAŞACAK

Halk Et satışı ile hem hemşerilerimiz ucuz ve temiz gıdaya ulaşacak hem de belediyemize gelir getirecek inşallah. Hepinize geldiğiniz ve destekleriniz için teşekkür ederim. İlçemize, Belediyemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İLK ALIŞ VERİŞİ BAŞKAN SÜLÜK YAPTI

Başkan Ali Sülük’ün konuşmasından sonra din görevlilerince dualar edilerek açılış kurdelesi kesildi. Katılımcılar et satış reyonlarını gezdi ve ilk alış verişi İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptı.

“ÜRETKEN BELEDİYECİLİK” ANLAYIŞI İLE HİZMET EDİYORUZ

Konuyla ilgili birde yazılı açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Sülük; “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Üretken Belediyecilik bilinciyle, vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlere değer ve kalite katmak amacıyla birçok yenilikçi projeye imza attık.

KESİMLER UZMAN VETERİNERLERİMİZ KONTROLÜNDE YAPILIYOR

Bugün geldiğimiz noktada halkımızın güvenerek, daha kaliteli ve uygun fiyatlı ete ulaşabilmesi için Halk Et Tanzim satış noktamızı Mübarek Ramazan ayından önce açmış bulunuyoruz. Belediyemiz Mezbahasında hijyenik koşullarda, Uzman Veteriner Hekimlerimiz kontrolünde kesimler gerçekleşiyor ve sizlerin hizmetine sunuluyor.

HALK ET TANZİM SATIŞ MAĞAZAMIZ HAYIRLI OLSUN

Halk Et Tanzim Satış Noktamızın açılışına teşrif eden; Belediye Meclis Üyelerime, Siyasi Parti Muhtarlarımıza, Daire Amirlerimize Banka Müdürlerimize, STK’larımıza, Basın Mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür eder, saygılar sunarım. Halk Et Tanzim Satış Noktamız Belediyemize ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Her şey daha iyi yaşanabilir İskilip için…

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ