ZAFER İLKOKULU’NUN İHALESİ 28 KASIM’DA!

Okuduğunuz haber
İSKİLİP BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

CEYLAN, HER ZAMAN ENGELLİLERİN YANINDA

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

İSKİLİP BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Kış mevsiminde günlük yaşamda olumsuzluklar yaşanmaması için İskilip Belediyesi Belediye Fen İşleri ekiplerinin tespit ve vatandaşların talep ettiği yerlerde bakım onarım çalışmaları yapılıyor.

GÜNDEM      08 Kasim 2022 - 15:00     0

İSKİLİP BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

 

Diğer yandan ekonomik ömrünü tamamlamış, bozulmuş, parke taşları da belediyenin kendi ürettiği beton parke tesisinden temin edilerek yenileniyor.

Vatandaşların sıkıntı yaşamaması için günün her saatinde hizmette olduklarını, çalışmalarını Üretken Belediyecilik anlayışıyla devam ettirdiklerini beyan eden Ali  Sülük yaptığı yazılı açıklamada; “Yaklaşan kış mevsimi öncesi Fen İşleri  ekiplerimizce sürdürülen çalışmalar kapsamında, kış aylarında mahallelerde yaşanabilecek muhtemel sıkıntıların önüne geçebilmek adına yol bakım onarım, beton kilitli parke döşeme faaliyetlerimiz  tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ