BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜK’ÜN MADENCİLER GÜNÜ MESAJI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP BELEDİYESİ’NİN STANDI İZMİR’E DAMGASINI VURDU

FEHMİ YAĞLI’NIN BASIN AÇIKLAMASI

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP BELEDİYESİ’NİN STANDI İZMİR’E DAMGASINI VURDU

İSKİLİP BELEDİYESİ’NİN STANDI İZMİR’E DAMGASINI VURDU

2-5 Aralık Tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Çorum Tanıtım Günleri etkinliğine İskilip Belediye’sinin açtığı stant damgasını vurdu.

GÜNDEM      04 Aralik 2022 - 21:39     0

İSKİLİP BELEDİYESİ’NİN STANDI İZMİR’E DAMGASINI VURDU

 

İSKİLİP BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

Belediye Başkanı Ali Sülük’ünde katıldığı programda İskilip Belediyesi’nin standını Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı Üyesi MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak ve İzmir Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Halil Ünlü ziyaret etti.

BAŞKAN SÜLÜK MİSAFİRLERE İKRAMLARDA BULUNDU

İzmir, Karşıyaka Bostanlı pazar yerinde düzenlenen tanıtım günlerinde İskilip Belediyesi tarafından açılan standa İzmir’de yaşayan İskiliplilerin ve İzmir halkının ilgisi yoğun oldu.

İskilip standında İskilip çileği kolonyası, İskilip çileği lokumu, İskilip Turşusu, İskilip’ özgü reçeller, İskilip’e ait ahşap oyuncaklar ve leblebi sergilendi. Başkan Sülük ziyaretçilere İskilip’e özel organik, yöresel ürünlerden ikramlarda bulundu.

BAŞKANDAN ÜRETKEN BELEDİYECİLİK VURGUSU

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük organizasyonla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Üretken Belediyecilik anlayışımızla çıktığımız bu yolda, İlçemize özgü yöresel ürünlerin daha da tanınır hale gelmesi ve ilçemiz halkına gelir kaynağı oluşturmak için var gücümüzle desteklemeye devam ediyor olacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ