KISAR TEŞEKKÜR ETTİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP EMNİYETİNDEN “HUZURLU SOKAKLAR UYGULAMASI”

KAYRICI, ALACA’DA GİRMEDİK İŞYERİ, SIKMADIK EL BIRAKMADI

Anasayfa   /    Asayiş    /    İSKİLİP EMNİYETİNDEN “HUZURLU SOKAKLAR UYGULAMASI”

İSKİLİP EMNİYETİNDEN “HUZURLU SOKAKLAR UYGULAMASI”

İlçe merkezinde toplumun huzur ve güveninin sağlanması amacıyla İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bütün birimler huzurlu sokak uygulamasına hız verdi.

ASAYİŞ      04 Mayis 2023 - 00:24     0

İSKİLİP EMNİYETİNDEN “HUZURLU SOKAKLAR UYGULAMASI”

 

Bu kapsamda; 2 gündür gece ve gündüz devam eden trafik ve asayiş uygulamalarında iki iş yeri 82 şahıs ve 23 araç kontrol edilirken yapılan denetimlerde asayiş yönünden herhangi olumsuzlukla karşılaşılmadı. Eksikleri bulunan araçlara toplamda 4.161 Türk lirası cezai işlem uygulandı.

İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, huzur uygulamasına halkımızın can ve mal güvenliğini korumak için durmadan devam edileceği, vatandaşların huzurunun her şeyden öte olduğu, huzurlu sokak uygulamasının hız kesmeden devam edeceği bildirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ