SULAMA BENTLERİ ONARILIYOR

Okuduğunuz haber
İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN YER TESLİMİ YAPILDI

İSKİLİP’İN YÖRESEL YEMEKLERİ BEĞENİLDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN YER TESLİMİ YAPILDI

İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN YER TESLİMİ YAPILDI

İnşaatı yarım kalan Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu yeni bina inşaatının tamamlanması işinin yer teslim töreni saat 11.00’de inşaat alanında yapıldı.

GÜNDEM      24 Mayis 2023 - 19:15     0

 İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN YER TESLİMİ YAPILDI

 

İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULUNUN YER TESLİMİ YAPILDI

İnşaatı yarım kalan Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu yeni bina inşaatının tamamlanması işinin yer teslim töreni saat 11.00’de inşaat alanında yapıldı.

AŞGIN; “ÇÖZÜLEMEZ DENEN ÇÖZÜLDÜ, YAPILAMAZ DENEN YAPILDI”

Protokol konuşmalarında söz alan Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın; “Ülkemizde çok güzel işler yapılıyor. İskilip’te de hükümetimizin ve belediyemizin yaptığı çok güzel işler var. Çözülemeyecekmiş gibi duran İskilip Meslek Yüksekokulu yapılıyor. Ben huzurlarınızda Oğuzhan vekilimize teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanımız bütün ilçelere çok güzel hizmetler yaptı. Çözülemez denilen çözüldü, yapılamaz denilen yapıldı. İskilip’imize hayırlı olsun. Uğurlu olsun “ dedi. Aşgın 28 Mayıs’ta son bir dokunuşla liderimiz, bütün yatırımların önünde olan Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek istiyoruz.

KAYRICI; “REHAVETE KAPILMADAN 28 İNDE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı; “İskilip’in bunlardan daha fazlasına layık olduğuna inanıyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak inşallah bundan sonrada el birliği ile tüm Çorum’umuza, İskilip’imize yapılamamış ne varsa yapmak için gayret edeceğiz. Yalnız önümüzde bir seçim var. Bu seçim bizim seçimimizden önemli.

CUMHURBAŞKANIMIZI SEÇEMEZSEK ALLAH GÖSTERMESİN ÜLKEMİZDE TEHLİKEYE GİRER, HER TÜRLÜ YATIRIMDA TEHLİKEYE GİRER.

Sayın Cumhurbaşkanımızı seçemezsek Allah göstermesin ülkemizde tehlikeye girer, her türlü yatırımda tehlikeye girer. Onun için rehavete kapılmadan sandıklarımıza sahip çıkarak 28 inde çok güçlü olacağız. Yarın bizler Cumhurbaşkanımızın yanına gidip sizlere yatırım istediğimiz zaman elimizin güçlü olması lazım. Daha güzel işler yapacağız. Ben inanıyorum sayın vekillerimle, sayın valimle, sayın bürokratlarımızla çok ciddi çalışmalar yapacağız. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

OĞUZHAN KAYA “BİZİM EN BÜYÜK RAKİBİMİZ REHAVET”

Ak Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya yaptığı konuşmada; “ İskilip’e hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. İskilip Meslek Yüksekokulumuzu inşallah yapıp öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. İskilip için Belediye Başkanımızın katkılarıyla TOKİ’nin yer teslimini yaptık” dedi. İskilip Gençlik Merkezini tamamladıklarını söyleyen Kaya spor tesislerimizle İskilip’i daha da güzelleştireceğiz. Bu yatırımın yapılmasında en büyük pay sahibi Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 28 Mayıs’ta da milli duruş olarak hep beraber sayın Cumhurbaşkanımızı seçmek için sandığa gideceğiz. Bizim rakibimiz rehavet. Rehavete kapılmadan sandıklarımıza sahip çıkacağız” dedi.

AHLATCI; “RABBİM BU BİNANIN AÇILIŞINI HEP BİRLİKTE YAPMAYI BİZLERE NASİP EYLESİN”

Ak Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı; “Artık herhangi bir partinin milletvekili değil Çorum’un milletvekiliyiz. El birliği ile hizmet edeceğiz. Bu hizmetlerimizden birisi de geç kalmışta olsa Rabbim bu binanın açılışını hep birlikte yapmayı bizlere nasip eylesin. Bu binanın tamamlanması için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, Sayın milletvekillerimize, Sayın Valimize, Sayın Rektörümüze, geçmişte emeği geçen tüm kardeşlerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 28 Mayıs’ta Türkiye’nin geleceğini oylayacağımız bir seçime gireceğiz. Sayın vekilimin de arz ettiği gibi bizim en büyük rakibimiz rehavet olacak. Hepimiz sandıklara gideceğiz. Bir oyun namus olduğunu bilerek sahip çıkacağız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” dedi.

VALİ ÇİFTÇİ; “İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULU HEP GÜNDEMİMİZDE OLDU”

Yer teslim töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okulun açılış töreninde konuşan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi “ İskilip’e ilk geldiğimde bana iletilen sorunlardan birisi bu binanın yarım kalmış haliydi. Dolayısıyla ilk günden beri bu binanın bitirilmesi, hizmete açılması hep gündemimizde oldu. 2022 yılında Gençlik ve Spor Bakanımızın başkanlığında Sayın Oğuzhan Kaya milletvekilimizin öncülüğünde yapılan toplantı neticesinde netleşmiş oldu. Orada vardığımız mutabakat neticesinde Spor Toto Başkanlığından 20 milyon lira, Valiliğimizden de 5 Milyon lira katkıda bulunduk. Bu gün yer teslimini yapıyoruz. İnşaallah bu değerli hazirunla beraber burayı hizmete açmanın mutluluğunu yaşayacağız. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

 

ALİ OSMAN ÖZTÜRK “TESLİM KARARININ ONURUNU GURURUNU YAŞIYORUZ”

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’te yaptığı konuşmada “İskilip’te güzel bir başlangıcın nihayete ermesi ile ilgili olarak birlikteyiz. Güzel bir Meslek Yüksekokulu’muzu İskilip’imize, Üniversitemize kazandırmak için büyük gayret sarf ettik. Özellikle belirtmem gereken Oğuzhan Kaya vekilimizin açtığı kanaldan ilerledik. Hamdolsun bütçe imkanımızın yarısını Spor Toto’dan karşıladık. Geriye kalan miktarı Sayın Valimizin nezaretinde Kaymakamlığımız İl Özel İdaresi üzerinden bir miktar daha destek vermiş oldu. Bu şartlarda bütçe imkanımızın yarısından fazlası temin edilmiş oldu. Bundan sonrada Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhurbaşkanlığı Strateji Daire Başkanlığının bu tür nakıs kalmış yatırımları tamamlama kararına bağlı olarak onların desteğiyle tamamlanmış oldu. Teslim kararının onurunu gururunu yaşıyoruz” dedi.

YÜKLENİCİ FİRMAYA YER TESLİMİ YAPILDI

Yapılan konuşmalardan sonra Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile Global HD İnşaat Mekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş yetkilisi Harun Diken’le yer teslimi imzaları atıldı. İşin 360 günde biteceği bildirildi.

Yer teslim törenine Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı, Vahit Kayrıcı, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları, muhtarlar ve çok sayıda İskilipli katıldı.

BAŞKAN ALİ SÜLÜK TEŞEKKÜR ETTİ

Okulun tamamlanma ihalesinin yapımı için yoğun gayret sarf eden İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yayınladığı mesajla katkıda bulunanlara ve programa katılanlara teşekkür etti. Ali Sülük mesajında; Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen İskilip Meslek Yüksekokulu İkmal yapım işlerinin yüklenici firmaya teslim törenine, Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekillerimiz Vahit Kayrıcı, Yusuf Ahlatçı, Oğuzhan Kaya, Kaymakamımız Yunus Emre Vural, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Ocak Başkanı Orhan Tosik, Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarım Ali Alıcı, Yusuf Kaya, Parti teşkilat üyelerimiz ile katılım sağladık.

“İLÇEMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Yüksekokulumuzu ilçemize kazandırma yolunda verdiğimiz çabalar meyvesini vermeye başladı. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’na, Bütçe kaynağı konusunda desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Oğuzhan Kaya’ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ