UMRE YOLCULARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP OSB İÇİN ÇORUM VE BOLU’DAN TAM DESTEK!
Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP OSB İÇİN ÇORUM VE BOLU’DAN TAM DESTEK!

İSKİLİP OSB İÇİN ÇORUM VE BOLU’DAN TAM DESTEK!

İskilip’te kurulması için çalışma başlatılan OSB için İskilip heyeti Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ ı ziyaret ettiler.

GÜNDEM      24 Aralik 2022 - 14:35     0

İSKİLİP OSB İÇİN ÇORUM VE BOLU’DAN TAM DESTEK!

 

Toplantıya Esnaf Odaları Başkanı İsmet Uslu, Marangoz Odası Başkanı Selami Koçyiğit, Ziraat Odası Başkanı Mücahid Şahin, Selim İstanbullu ve TSO Başkan Yardımcısı Abdurrahman İstanbulluoğlu katıldı.

Bolu Çorder onursal Başkanı Fikret Kısar’dan edinilen biliye göre; Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal İskilip Organize Sanayi Bölgesi için desteklerinin tam olduğunu, yardımcısının da İskilipli olduğunu söyledi. Çorum TSO Başkan Yardımcısı İstanbulluoğlu ise “elimden ne gelirse yapacağım” dedi.

İskilip OSB için bir destekte Bolu TSO Başkanı Türker Ateş’ten geldi. Fikret Kısar’ın ziyaret ettiği Ateş, Bolu’nun  imarı ve kalkınmasında İskiliplilerin büyük emeği olduğu belirtti. Kısar, Ateş’ten İskilip OSB için destek istedi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve OSB Üst Kurul Üyesi de olan Türker Ateş Ankara’ da gerekeni yapacağını söyledi. Ateş Osbük Genel Sekreteri Fatih Soysal’ı arayıp İskilip OSB için destek olunmasını istedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ