HEMŞEHRİMİZ MÜSİAD İL YÖNETİMİNDE

Okuduğunuz haber
İSKİLİP ÖZEL UYGULAMA OKULUNDA KARNE SEVİNCİ

CUMHUR İTTİFAKI BAŞKANLARI BAYAT’TA BULUŞTU

Anasayfa   /    Eğitim    /    İSKİLİP ÖZEL UYGULAMA OKULUNDA KARNE SEVİNCİ

İSKİLİP ÖZEL UYGULAMA OKULUNDA KARNE SEVİNCİ

Kaymakam Yunus Emre Vural ile Belediye Başkanı Ali Sülük öğrencilere karne ve hediye dağıtıp, sohbet ettiler.

EĞİTİM      20 Ocak 2023 - 13:43     0

İSKİLİP ÖZEL UYGULAMA OKULUNDA KARNE SEVİNCİ

 

İskilip Şehit Emre Dokumacı Özel Uygulama okulunda öğrenci ve velilerin karne sevincine protokol mensupları ortak oldular.

Okulda düzenlenen karne dağıtım törenine İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural,  Belediye Başkanı Ali Sülük, İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Acer, Şube Müdürleri Mehmet Fidan, Süleyman Gökoğlu, Mustafa Çıkrıkçı, İskilip Özel Eğitim Anaokulu ve Şehit Emre Dokumacı Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürleri Gülşah Yalçınkaya, Ümran Lekealmaz Şahin,  öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende okulda bulunan panoya okulun adının verildiği Şehit Emre Dokumacı’nın İlkokul diploması asıldı. Kaymakam Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük tarafından öğrencilere karne ile çeşitli hediyeler dağıtıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ