İSKİLİP’TE BİR KÖŞE BAŞI DÜKKÂNI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE “2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI” PROGRAMI

CEYLAN "DİŞ HASTANESİ’NE İLK KAZMA VURULDU"

Anasayfa   /    Siyaset    /    İSKİLİP’TE “2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI” PROGRAMI

İSKİLİP’TE “2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI” PROGRAMI

Ak Parti’nin 2023’e doğru Şehir Buluşmaları Programı kapsamında Karabük Milletvekili Cumhur Ünal beraberinde İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Kadir Karakuş İskilip’e geldi.

SİYASET      07 Ekim 2022 - 22:24     0

İSKİLİP’TE “2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI” PROGRAMI

 

Milletvekili Ünal ve beraberindekileri Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya ve Yönetim Kurulu ile partililer karşıladı.

Ak Parti İlçe Teşkilat Binasında partililerle bir araya gelen Cumhur Ünal bilgi alış verişi ve görüşmelerde bulunduktan sonra partililerle toplantı yaparak 2023 seçimlerinin ve Cumhur ittifakının önemine dikkat çekti.

Milletvekili Ünal Ak Parti’deki program sonrası beraberindekilerle İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ve Belediye Başkan Vekili Murat Kiraz’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyaret programı çerçevesinde esnaf turu gerçekleştiren Karabük Milletvekili Ünal, İskilipli Alimler Müzesi, İskilip Kalesi, İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesini ziyaret ettikten sonra İskilip’ten ayrıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ