MHP’NİN İSKİLİP PROGRAMI BU GÜN

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI YAPILDI

FESTİVAL 26 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP’TE ANLATMA ve AYDINLATMA TOPLANTISI YAPILDI

İSKİLİP’TE ANLATMA ve AYDINLATMA TOPLANTISI YAPILDI

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatı ile başlatılan Adım Adım 2023, Anlatma ve Aydınlatma temalı İskilip ve Bayat programı İskilip Başbuğ Alparslan Türkeş Şehir Parkında gerçekleştirildi.

GÜNDEM      15 Agustos 2022 - 04:20     0

İSKİLİP’TE ANLATMA ve AYDINLATMA TOPLANTISI YAPILDI

 

Alparslan Türkeş’in adının verildiği parkın açılışından sonra aynı parkta yapılan açık hava toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri Cemil Yavuz Aksu, Kürşat Türker Ercan, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Yöneticileri,  İlçe Başkanı Ali Alıcı, Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, parti yönetimi, Sivil Toplum Kuruluşların temsilcileri, muhtarlar, ülkücüler ve çok sayıda İskilipli katıldı.

TOPLANTIYA KATILIM YOĞUN OLDU

Saygı duşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda İl Başkanı Agah Karapıçak, İlçe Başkanı Ali Alıcı ve İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük birer selamlama konuşması yaparak İskilip halkına katılımları ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

TOPLANTI BAŞARILI GEÇTİ, AMACINA ULAŞTI

Konuşmacılar MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MDK Üyeleri Cemil Yavuz Aksu ve Kürşat Türker Ercan Cumhur ittifakının 15 Temmuz hain darbe girişiminin bastırılması ile başladığına işaret ettiler.

2023 seçimlerinden Cumhur İttifakının başarı ile çıkacağını, iradelerini başka başkentlere bağlamış, terörist Demirtaş’la kahvaltı planı yapan zillet ittifakının nefesinin kesileceğini, terörizme karşı etkili bir mücadele verildiğini ve kökünün kazınacağını söyleyen konuşmacıların sözleri sık sık İskilip halkının alkışları ile kesildi.

MİSAFİRLERDEN BELEDİYEYE ZİYARET

Başarılı geçen ve amacına ulaşan program sonrası MHP Genel Merkezinden gelen misafirler belediyeyi ziyaret ederek belediye Başkanı Ali Sülük’ten çalışmalarla ilgili bilgiler alındı. Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ve beraberindekiler her zaman belediyeye destek olacaklarını söylediler. Belediye Başkanı Ali Sülük ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

ALİ SÜLÜK’TEN İSKİLİP HALKINA TEŞEKKÜR

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük toplantı sonrası yoğun katılım gösteren İskilip halkına teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Sülük mesajında; “Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’ in talimatları, Genel Merkezimizin organizeleriyle ‘’Adım adım 2023;

İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’’ temalı toplantıları,  Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Yozgat Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem Sedef, MDK üyemiz Sayın  Cemil Yavuz Asu, MDK üyemiz Sayın Kürşat Türker Ecan,  İl Başkanım Sayın Agah Karapıçak İl Yöneticilerimiz Çorum Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Aşgın,  İlçe Başkanım Sayın Ali Alıcı,  İlçe Yönetim Kurulu  ve diğer  İlçe Başkanlarımızın katılımları ve  halkımızın yoğun ilgisi ile Başbuğ Alparslan Türkeş Şehir parkımızda gerçekleştirildi.

Bu vesile ile toplantımıza yoğun ilgi göstererek katılan halkımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

MHP İL TEŞKİLATI DA BİR TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı da ev sahipliğini İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı’nın üstlendiği toplantının coşkulu geçmesinden dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi;

“İskilip ve Bayat İlçe toplantımızın bu coşkulu tertibini sağlayan ev sahibi İlçe Başkanımız Ali Alıcı'ya, İskilip Belediye Başkanımız Ali Sülük'e, Bayat İlçe Başkanımız Bekir Güngör'e, İskilip KAÇEP Başkanımız Semra Mucu'ya ve Tüm STK Başkanlarımız ve Muhtarlarımızla birlikte katılım sağlayan hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz”

Kaynak: İskilipost

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ