DEMİRAL’DAN BAŞKAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE BÜYÜK ZAFERİN 100.YILI KUTLANDI

GENÇ KIZILAY ŞEHİTLERİ ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP’TE BÜYÜK ZAFERİN 100.YILI KUTLANDI

İSKİLİP’TE BÜYÜK ZAFERİN 100.YILI KUTLANDI

İskilip’te 30 Ağustos Zafer Bayramının 100.Yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

GÜNDEM      30 Agustos 2022 - 14:15     0

İSKİLİP’TE BÜYÜK ZAFERİN 100.YILI KUTLANDI

 

İskilip’te 30 Ağustos Zafer Bayramının 100.Yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programa Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, Garnizon Komutanı Vekili Personel Astsubay Üstçavuş Cem Sever, askeri personel, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve İskilip halkı katıldı.

Bayram kutlamaları Saat: 10.30’da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı'nın çelenklerinin sunulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Personel Astsubay Üstçavuş Cem Sever tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Tören bitiminde Kaymakam Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük tebrikleri kabul etti. Saat 11.10’da Hacı Karani Mezarlığında bulunan şehit mezarları ziyaret edilerek dualar okundu.

ALİ SÜLÜK “ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük büyük zaferin yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında  “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılarak, Atatürk anıtına çelengimizi sunduk. Büyük zaferin yıl dönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını ve kanlarını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ