İSKİLİP’E 204 KONUT İNŞA EDİLECEK

Okuduğunuz haber
İSKİLİPLİ GENÇ, DÖVÜŞ SPORUNDA 4.KEZ BİRİNCİ

BAŞKAN SÜLÜK TOKİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

Anasayfa   /    Spor    /    İSKİLİPLİ GENÇ, DÖVÜŞ SPORUNDA 4.KEZ BİRİNCİ

İSKİLİPLİ GENÇ, DÖVÜŞ SPORUNDA 4.KEZ BİRİNCİ

İskilipli sporcu Özgür Şahin, MMA (karışık dövüş sanatı) dalında 4 kez birincilik ödülü aldı.

SPOR      14 Eylül 2022 - 03:03     0

 İSKİLİPLİ GENÇ, DÖVÜŞ SPORUNDA 4.KEZ BİRİNCİ

 

İskilip’te doğup büyüyen ve yaşamını Ankara’da sürdüren 18 yaşındaki Özgür Şahin, hedefinin profesyonel dövüşçü olmak olduğunu söyledi.

Karışık dövüş sanatları dalında kendi kilosunda yapılan Türkiye Şampiyonası seçmesinde 1.’lik madalyası alan Özgür Şahin, daha sonra ise büyükler sıkletinde dövüştü. Büyükler kategorisinde de kendisinden büyük olan rakibini nakavt eden Özgür Şahin, ikinci kez birincilik madalyasının sahibi oldu.

Özgür Şahin, T1 Global organizasyonunda kendi kilosunda şampiyonluk elde etmişti.

Özgür Şahin, daha önceki birinciliklerine bir yenisini ekledi. 4. kez birincilik elde eden genç sporcu, tüm bu şampiyonlukların bir başlangıç olduğunu, hedefinin dövüş sporunda ilerlemek ve kendisini kanıtlamak olduğunu vurguladı.

Şahin, daha bir çok başarılara imza atacağına inandığını kaydetti.

“Ben amatörde yoğrulmuş bir MMA sporcusuyum. MMA dünya şampiyonu olan Murat Çepel’in öğrencisiyim. Hocamın verdiği emekler sayesinde buralara geldim, onun sayesinde ilerleyebildim. Buruda da kulüpler arası bir birincilik aldığım maçım daha var. Bu daha başlangıç. Çok şampiyonluklar, çok birincilikler beni bekliyor olacak” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ