İSKİLİP’TE AKŞEMSEDDİN KONFERANSI

Okuduğunuz haber
İSKİLİPLİLER DERNEĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAKAN KURUM’DAN ÇORUM YATIRIMLARINA HİBE DESTEĞİ

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİPLİLER DERNEĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İSKİLİPLİLER DERNEĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ankara İskilipliler Derneği yeni seçilen yönetim kurulu üyelerince başlattığı, Ankara merkezli siyasi ve bürokratik ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNDEM      30 Mayis 2022 - 21:49     0

 İSKİLİPLİLER DERNEĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 

Son olarak DSİ Genel Müdürlüğüne bir süre önce atanan Prof Dr. Lütfi Akça ve Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ziyaret edildi.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’yı ziyaretine dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili hemşerimiz Hasan Tahsin Gökcan’da katıldı.  Ziyarette derneğe Ankara’nın en çok ziyaretçi alan tarihi  Hamamönü bölgesinde dernek merkezi için ve yöresel İskilip ürünlerinin de satılabileceği bir mekan temini yönünde talepte bulunuldu. Edinilen bilgiye göre,  Dernek yönetimi bu bölgede satın almayı planladığı tarihi bir konak’ın bir bölümünde İskilip’te üretilen yöresel ürünleri satmayı ve bölgede açacağı stantlarda ise İskilip’i tanıtmayı hedefliyor. Konağın bir bölümünün ise dernek merkezi olarak hizmet vermesi hedefleniyor.

Ankara İskilipliler Dernek Başkanı Salih Şerbetci Başkanlığında yapılan DSİ Genel Müdürü Lütfi Akça’ya yapılan ziyarette ise, ödenek sorunu nedeniyle inşaatı devam edemeyen Derekarkın göleti sulama projesinin sorunları genel müdüre iletilirken, ayrıca meydan çayının rıhtımlarının şehir içi çıkışından itibaren sanayi sitesi istikametine doğru  en az 1 km daha uzatılması talebinde bulunuldu.

Ziyaretlere derneğin yönetim kurulu üyeleri; Nurettin Kulalı, Necdet Portakal, Vedat Göktürk, Hüseyin Yıldız ve Ebru Memiş’te katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ