2023 YILININ İLK HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ

Okuduğunuz haber
İSTİHDAMA DESTEK

HEMŞEHRİMİZ GÖREVİ BAŞINDA ŞEHİT DÜŞTÜ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    İSTİHDAMA DESTEK

İSTİHDAMA DESTEK

İskilip Belediyesi istihdam sağlayan işyerinin daha büyük işyeri talebini yerine getirerek yer tahsisinde bulundu.

EKONOMİ      24 Ocak 2023 - 13:51     0

İSTİHDAMA DESTEK

 

İstihdama katkılarının her zaman süreceğini belirten İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip’te istihdam sağlayacak proje ve fikirlere açık olduklarını söyledi.

KAYMAKAM VURAL VE BAŞKAN SÜLÜK İŞYERİNE ZİYARETTE BULUNDULAR

Kaymakam Yunus Emre Vural’la birlikte destek sağlanan işyerini ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Sülük; “İlçemizde istihdama yönelik çalışmalarımız devam ediyor.

SÜLÜK; “İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Hali hazırda 25 kişiye istihdam sağlayan Mustafa Karal’ın bu sayıyı artırmak için daha büyük işyeri talebi üzerine, kendisine yardımcı olduk ve bugün Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile birlikte işletmeye başladığı işyerini ziyarette bulunarak hayırlı işler diledik. İlçemiz halkına işveren, istihdama katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

“PROJELERİNE DESTEK BEKLEYEN HERKESE YARDIMCI OLACAĞIZ”

İlçemizde bu şekilde proje ve fikirlerle destek bekleyen vatandaşlarımıza yardımcı olacağımızın bilinmesini isterim" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ