ÇUKURKÖY’DE YAĞMUR VE ŞÜKÜR DUASI

Okuduğunuz haber
İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÖĞRETMEN EMRE ERDEN HATAY’DA EĞİTİM KURSLARINA KATILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. yıl dönümü ile Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla İskilip Erenler Ortaokulu konferans salonunda program düzenlendi.

GÜNDEM      13 Mart 2023 - 15:10     0

İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

Programa İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Ak Parti İskilip ilçe Başkanı Yusuf Kaya  İskilip İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İskilip  İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen  Hakan Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Acer ve Şube müdürleri Mehmet Fidan,  Süleyman Gökoğlu,  Mustafa Çıkrıkçı, İskilip Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Hülya Akbulut,  okul müdürleri, daire amirleri, ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İskilip Erenler Ortaokulu Müdürü Fatih Gökşen tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

ÖĞRENCİLERİN ETKİNLİKLERİ İLGİ İLE İZLENDİ

Erenler Ortaokulu i öğrencileri tarafından hazırlanan İstiklal Marşı Oratoryosu, Tiyatro gösterisi, Marşlar ve şiirler okundu.

Daha sonra şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine protokol üyeleri tarafından hediyeler verilerek program sona erdi.

 ‘ALLAH BİR DAHA BU MİLLETE İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN!’

Program sonrası çocuklarla ayrı ayrı ilgilenerek tebrik eden İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Merhum Mehmet Akif’in dediği gibi, ‘Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın!’ Bu duygularla İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, bütün hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ