KADINA ŞİDDET, İNSANLIĞA İHANETTİR

Okuduğunuz haber
KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

ALİ KILCI GÖYNÜK’TE “AKŞEMSEDDİN TEKKELERİ”Nİ ANLATTI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

ALİ SÜLÜK; “KADIN İNSANDIR, BİZLER İNSANOĞLU”

YAŞAM      27 Kasim 2022 - 00:55     0

KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

 

İskilip Belediyesi’nin Atatürk Orman Çiftliğinde bulunan Çok Amaçlı Toplantı Salonunda hanımlara yönelik düzenlediği Kadınlar Matinesinde İskilipli Kadınlar gönüllerince eğlendiler.

Ünlü Sunucu ve sanatçı Nilay Dorsa ile Çorum’un beğenilen sanatçısı Nergiz Ay İskilipli hanımlara unutulmaz bir gün yaşattılar. Yoğun katılımın olduğu programda İskilipli hanımlar kendilerine yönelik etkinlik düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını ve Belediye Başkanından benzer programların tekrarlamasını istediler.

ALİ SÜLÜK; “KADIN İNSANDIR, BİZLER İNSANOĞLU”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük İskilipli hanımların talebi üzerine güzel bir organizasyon tertip ettiklerini belirterek programa katılan sanatçı ve hanımlara teşekkür etti. Başkan Sülük program sonrası yaptığı açıklamada;

“Sosyal Belediyecilik anlayışımızın gereği ilçemizde yaşayan çalışan hanımefendilerin sosyalleşmesi kaynaşması ve eğlenmesi düşüncesiyle kadınlar matinesi düzenledik.

Sanatçılarımız Nergiz Ay ve “ben artık İskilipliyim” diyecek kadar İskilip ve İskilipliyi seven kıymetli sunucu ve sanatçımız Nilay Dorsa ile gençlerimiz ve hanımefendiler gönüllerince eğlendiler. Sanatçılarımıza ve programa katılan hanımlara teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ