TÜRK YEREL HİZMET-SEN’DEN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

Okuduğunuz haber
KAN BAĞIŞ ŞENLİĞİ 22 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI BETÜL KABALAK OLDU

Anasayfa   /    YAŞAM    /    KAN BAĞIŞ ŞENLİĞİ 22 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

KAN BAĞIŞ ŞENLİĞİ 22 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

İskilip Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay'ı tarafından 22 Haziranda ‘İlk Kan Bağışı Şenliği' düzenlenecek.

YAŞAM      16 Haziran 2022 - 13:17     0

KAN BAĞIŞ ŞENLİĞİ 22 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

 

İskilip’te yeni kan bağışçısı kazanmak amacıyla; İskilip Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı işbirliği içerisinde Şehir Parkında 22 Haziran 2022 tarihinde ‘İlk Kan Bağış Şenliği’ organize edilecek. İskilip’te ilki düzenlenecek İlk Kan Bağışı Şenliği için; Çorum Kızılay Kan Merkezi Müdürü Senem Çavuş, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yasemin Güloğlu, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve Okul Müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN SÜLÜK’TEN BİSİKLET VE ANKARA GEZİSİ SÖZÜ

 

Şenlikle ilgili Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda Başkan Ali Sülük ilk kan bağışçılarına jest yaptı. En fazla kan bağışçısı getiren öğrenciye ‘Bisiklet’, en çok kan bağışı yaptıran sınıfa ise Ankara Gezisi sözünü verdi.

 

REKOR KAN BAĞIŞI HEDEFLENİYOR

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “İlçemizde kan verme oranın düşmesinden dolayı gençlerimizi kan bağışçısı olarak teşvik etmek hedefiyle düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

Kan bağışı çok önemli, acil ve sürekli bir ihtiyaç. İskilip halkı olarak bu duyarlılığı göstereceğimize inanıyor ve ilçemizde Türk Kızılay'ına rekor kan bağışı bekliyorum.

 

YENİ KAN BAĞIŞÇILARI KAZANDIRMAK AMAÇLANIYOR

 

Bu proje sadece kan bağışlarının artırılmasını sağlamıyor aynı zamanda gençlerimize kan bağışı bilincini oluşturuyor. Bu çocuklar geleceğin kan bağışçıları olacak.

Çocuklarımızı gençlerimizi bu etkinliğe teşvik etmek için en fazla kan bağışçısı getiren öğrenciye 'BİSİKLET' en fazla kan bağışı yaptıran sınıfa ise 'ANKARA ANITKABİR' gezisi sözü veriyorum.

‘Kan ver hayat kurtar’ sloganıyla hareket edip, Türk Kızılay’ımıza yeni kan bağışçıları kazandıracağız” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ