BEŞİKTEN MEZARA HİZMET

Okuduğunuz haber
KAVUNCU, PARTİ GRUBU ADINA KONUŞTU

TOKİ’DEN UĞURLUDAĞ’A 158 KONUT, 3 İŞYERİ

Anasayfa   /    Gündem    /    KAVUNCU, PARTİ GRUBU ADINA KONUŞTU

KAVUNCU, PARTİ GRUBU ADINA KONUŞTU

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, TBMM’de parti grubu adına bir konuşma yaptı.

GÜNDEM      21 Mayis 2021 - 21:35     0

KAVUNCU, PARTİ GRUBU ADINA KONUŞTU

 

İYİ Parti Grup Başkanlığının şiddet olaylarının altında yatan nedenlerin araştırılması amacıyla Meclis Araştırması açılmasına dair teklifi üzerine söz alan Milletvekili Kavuncu, “Şiddet, şiddetin önlenmesi, her türlü şiddetin önlenmesi, elbette ki hiç kimseye hiçbir şeye, canlı-cansız hiçbir varlığa şiddet yapılmasın, şiddet uygulanmasın, zulüm yapılmasın” dedi.

Bu duygu, duruş, temenninin, asgari düzeyde insani özelliklerini yitirmemiş her insanın arzusu, isteği, talebi olması gerektiğine dikkat çeken Kavuncu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Herkes bilir ki her akıl sahibi herkes bilir ki her türlü şiddetin temelinde, inançsızlık, imani zafiyet ve insani değerlerden yoksunluk yatmaktadır.

Zira denir ki kork Allah’tan korkmayandan, utan Allah’tan utanmayandan. Evet ifade etmeye çalıştığımız gibi hiç kimseye, kadına, erkeğe, yaşlıya çocuğa, canlıya cansıza şiddet uygulanmasın.

Ama şiddet, zulüm, terör deyince bu gün Siyonist katil terör devleti İsrail’in Filistin-Kudüs’te, Mescit-i Aksa’da yaptıkları zulüm, soykırım cinayetlerini konuşmalıyız.

Gene söz konusu olan şiddet, zulüm, terörse yıllardır yaşlı, kadın, çocuk demeden katleden eli kanlı PKK terörünü, destekçilerini, şiddetini ve zulmünü konuşmalıyız.

Gene şiddeti konuşacaksak bu gün kendilerini medeni sayan yıllarca sömürerek zulmettikleri sömürgelerini, kan ve gözyaşı üzerine kurdukları Avrupa ülkelerinde yükselen ırkçılığı, İslamofobi, İslam düşmanlığını konuşmalıyız. Maalesef bu örnekleri çoğaltabiliriz.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu olarak bu sabah Komisyon Başkanımız Sn. Hakan Çavuşoğlu başkanlığında yaptığımız toplantıda, ‘’Terör Devleti İsrail’in Filistin’de Uyguladığı Zulüm ve Şiddetin Araştırılması Alt Komisyonu kuruldu, çalışmalarına başlayacak.

Gene geçtiğimiz aylarda “Avrupa Ülkelerinde Yükselen Irkçılık ve İslamofobi, İslam Düşmanlığı ile Mücadele Alt Komisyonu” kurularak çalışmalara başlandı.

En büyük şiddet kaynağı, eli kanlı terör örgütü PKK ile devlet millet olarak topyekûn mücadelemiz devam ediyor. Son terörist yok edilinceye kadar da mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli liderliğinde devlet millet olarak her türlü şiddete, zulme, haksızlığa karşı mücadelemiz, gerek yurt içerisinde, gerekse yurt dışında, gönül ve ümmet coğrafyalarında kararlılıkla devam ediyor diyor devam edecektir.”   

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ