Kaymakam Polat Kavak, Karagöz ve Seki köylerini ziyaret etti GüNDEM 16 Kasim 2024 - 14:11 0
Köy gezilerinde Ä°lçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Karaslan ile birlikte Seki Köyü’nde DOKAP kapsamında yapılan Osman Öztürk'e ait serayı ve Veli Karabudak 'a ait çiftliÄŸi ziyaret ederek iÅŸletme sahiplerinden bilgi aldı.
Kaymakam Polat’a Ä°lçe Jandarma Komutanı Jandarma ÜsteÄŸmen Hakan Güven, Ä°lçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Karaaslan, Köylere Hizmet Götürme BirliÄŸi Müdürü Mehmet Gürbüz ve Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Seydi Tabur eÅŸlik etti.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
BAKMADAN GEÇMEYİN
GÜNÜN MANŞETLERİ FOTO GALERİ
SON DAKİKA HABERLERİ
|