MİLLETVEKİLİ CEYLAN, CUMHURBAŞKANINI MUĞLA’DA KARŞILAYACAK

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM VURAL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

REDİF KIŞLASININ RESTORASYON İHALESİ YAPILIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    KAYMAKAM VURAL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

KAYMAKAM VURAL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile ilçede görev yapan basın mensupları ile saat 12.00’de Öğretmenevinde yemekte bir araya geldi.

GÜNDEM      12 Ocak 2023 - 16:30     0

KAYMAKAM VURAL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

İskilip Adliye Sarayında görev yapan hâkim ve savcılarında katıldığı programa yazılı ve görsel medya mensupları katıldı. Toplantıda İskilip’in güncel konuları ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaymakam Vural basın mensuplarına görevlerinde başarılar dileyerek İskilip adına yapılan çalışmalara verilen desteğin önemine dikkat çekti.

İskilip Kaymakamı Vural ve toplantıya katılan konuklar tarafından gazetecilere kaktüs çiçeği hediye edildi. Basın mensupları Kaymakam Vural’a nazik davetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ