BİNBAŞI MEHMET HİLMİ EFENDİYE ANIT MEZAR YAPILIYOR

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM VURAL’DAN KADIN GÜREŞÇİLERE MORAL YEMEĞİ

2023 YILININ İLK HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ

Anasayfa   /    Spor    /    KAYMAKAM VURAL’DAN KADIN GÜREŞÇİLERE MORAL YEMEĞİ

KAYMAKAM VURAL’DAN KADIN GÜREŞÇİLERE MORAL YEMEĞİ

BAŞKAN SÜLÜK’TEN KAYMAKAM VURAL’A TEŞEKKÜR

SPOR      23 Ocak 2023 - 23:58     0

KAYMAKAM VURAL’DAN KADIN GÜREŞÇİLERE MORAL YEMEĞİ

 

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural 27-29 Ocak tarihlerinde Konya’da Türkiye Şampiyonasına katılacak Belediye İskilipspor’lu Kadın Güreş takımına Öğretmenevinde moral yemeği verdi.

BAŞKAN SÜLÜK’TEN KAYMAKAM VURAL’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Ali Sülük Kaymakam Vural’a güreş takımına olan desteğine teşekkür etti. Sülük; “Kaymakamımız Yunus Emre Vural tarafından, U23 Büyükler Kadınlar  Türkiye Şampiyonasına ve U17 Serbest Güreş Şampiyonasına katılacak Belediye İskilipspor güreşçilerine verilen moral yemeğine katılım sağladık. Spora ve sporcuya destek veren, Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederim” dedi.

6 KADIN GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MÜCADELE EDECEK

Antrenörlüğünü Adem Uysal ve İbrahim Yorulmaz’ın yaptığı 27-29 Ocak’ta Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında  Belediye İskilipspor’lu  Kadın Güreşçiler; Halime Polat, Menşure Tayfur, Hatice Saçma, Narin Erkutlu, Songül Alpkaya, Melike Közgün mücadele edecekler.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ