İSKİLİP HALKINDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM YAĞMURU

Okuduğunuz haber
KAYMAKAMLIKTAN ÖNEMLİ DUYURU

CEYLAN, “DEVLETİMİZ BÜTÜN İMKANLARI İLE SAHADA”

Anasayfa   /    SON DAKİKA    /    KAYMAKAMLIKTAN ÖNEMLİ DUYURU

KAYMAKAMLIKTAN ÖNEMLİ DUYURU

İSKİLİPLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN DİKKATİNE;

SON DAKİKA      07 Subat 2023 - 17:45     0

KAYMAKAMLIKTAN ÖNEMLİ DUYURU

 

Yaşadığımız büyük afet sonrası necip Milletimizden çok sayıda ayni ve nakdi yardımda bulunma talepleri gelmektedir. Ancak bu yardımların ihtiyaç sahiplerine düzenli bir şekilde ulaşabilmesi için AFAD ile koordineli olarak çalışılması elzemdir.

 Bu sebeple;

1-Yapılacak nakdi yardımların AFAD’ın resmi banka hesaplarına yapılması,

 2-Ayni yardımların ise ikinci el olmamak kaydıyla ( çadır, yağmurluk, battaniye, çorap, çocuk bezi, kadın pedi, uyku tulumu, katalitik soba, atkı, bere, eldiven, havlu, kadın- erkek-çocuk iç giyim ürünleri, temizlik malzemesi, bisküvi, konserve, su, çabuk çorba vb.) İskilip Belediyesinin Bahabey Mahallesi Dabakhane Cad. No:40 adresinde bulunan İtfaiye Müdürlüğü deposuna teslim edilmesi,

3-Afet bölgesinde gönüllü olarak çalışmak isteyen vatandaşlarımızın İskilip

Kaymakamlığına müracaat ederek iletişim bilgilerini vermeleri önemle duyurulur.

Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

ÖNEMLİ NOT:

Bireysel olarak afet bölgesine ayni yardım götürmek isteyen vatandaşlarımızın, depremden etkilenen illere görevli araçların dışında giriş-çıkışa izin verilmemesi sebebiyle sorun yaşanabileceği önemle duyurulur.

  

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ