TÜRKİYE FİNALLERİ İÇİN TRABZON’A GİDİYORLAR

Okuduğunuz haber
KAYRICI: AVUKAT BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ YARGININ KURUCU UNSURLARINDAN BİRİ

KAYRICI, ULU ÇINARLARDAN DESTEK İSTEDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAYRICI: AVUKAT BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ YARGININ KURUCU UNSURLARINDAN BİRİ

KAYRICI: AVUKAT BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ YARGININ KURUCU UNSURLARINDAN BİRİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, avukatlık mesleğinin hukukta birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında çok önemli bir meslek olduğunu söyledi.

SİYASET      29 Nisan 2023 - 14:53     0

 KAYRICI: AVUKAT BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ YARGININ KURUCU UNSURLARINDAN BİRİ

 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalarına devam eden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum Barosu’nu ziyaret etti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve TÜRKAV Şube Başkanı İsmail Deli ile birlikte Çorum Barosu’na giden Kayrıcı, Baro Başkanı Av. Turan Kalıpçı ve yönetim kurulu üyeleriyle baro mensubu avukatlar tarafından karşılandı.

Başta hukuk sistemi olmak üzere avukatlık mesleğinin karşılaştığı sorunların istişare edildiği ziyarette konuşan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, avukatların demokratik hukuk devletinin ön koşulu, bağımsız ve tarafsız yargının kurucu unsurlarından biri olduğuna dikkat çekti.

Avukatların, adaletin tecellisi, birey hak ve özgürlüklerinin savunulması, haklarının korunması, hukukun üstünlüğünün varolması için önemli görevler üstlendiğini belirten Kayrıcı, “İnsanların haklarının korunması konusunda bilgilendiren ve onlara yardımcı olan savunma makamının temsilcisi avukatlarımız, toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesi ile kanunların uygulanması ve adaletin sağlanması konusunda yürüttükleri görev ve sorumlulukları milletimiz tarafından takdir edilmektedir” dedi.

Kayrıcı, milletvekili seçilmesi halinde avukatların yaşadığı bir takım sorunların çözümü konusunda da elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Baro Başkanı Turan Kalıpçı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayrıcı’ya seçimlerde başarılar diledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ