KAYRICI: BU SEFERDE BİZİ DENEYİN, HİZMET ETMEKSEK HESABINI SORUN

Okuduğunuz haber
KAYRICI, ÇORUM’DA ARTAN ASAYİŞ OLAYLARINA DİKKAT ÇEKTİ

KAYA ; “İSKİLİP OSB’NİN YERİ BAKANLIK TARAFINDAN UYGUN GÖRÜLDÜ”

Anasayfa   /    Asayiş    /    KAYRICI, ÇORUM’DA ARTAN ASAYİŞ OLAYLARINA DİKKAT ÇEKTİ

KAYRICI, ÇORUM’DA ARTAN ASAYİŞ OLAYLARINA DİKKAT ÇEKTİ

BİR ANNE VE KIZI 24 SAAT ÇORUM’UN CADDELERİNDE HUZUR İÇİNDE GEZECEK

ASAYİŞ      03 Mayis 2023 - 14:40     0

 KAYRICI, ÇORUM’DA ARTAN ASAYİŞ OLAYLARINA DİKKAT ÇEKTİ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’da son zamanlarda artan asayiş olaylarına dikkat çekerek, bir anne ve kızının 24 saat cadde ve sokaklarında güvenli ve huzurlu bir şekilde gezeceği bir Çorum sözü verdi.

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, son zamanlarda hemen her gün kentin muhtelif bölgelerinde yaşanan asayiş olaylarının endişe verici boyutlara geldiğini ifade etti. Çorumluların zaman zaman yaşanan olaylar nedeniyle cadde ve sokaklarda tedirginlik içerisinde gezdiğini söyleyen Vahit Kayrıcı, bu konuda toplumun tüm kesimlerine görevler düştüğünü vurguladı.

Özellikle de kentin yönetici ve idareciliği konumundaki kişilere önemli sorumluluklar düştüğünün altını çizen Vahit Kayrıcı, “Bu konu memleketimiz için bugün duyduğumuz en önemli ihtiyaçtır. Bu kentin insanları huzurlu ve güven içerisinde yaşamayı hak ediyor. Milletvekili seçildiğimde bu konunun özellikle de üzerinde ciddi bir şekilde duracağım.

Çorum’u bir anne ve kızının günün 24 saati huzur içerisinde cadde ve sokaklarında gezebileceği bir kent haline gelecek. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ