İSMAİL LEK’TEN ALİ SÜLÜK’E ZİYARET

Okuduğunuz haber
KAYRICI’DAN ÇORUM FK’YA PRİM DOPİNGİ!

ALACA İSTEYECEK, YUSUF AHLATCI YAPACAK

Anasayfa   /    Spor    /    KAYRICI’DAN ÇORUM FK’YA PRİM DOPİNGİ!

KAYRICI’DAN ÇORUM FK’YA PRİM DOPİNGİ!

ŞAMPİYONLUĞA 1 MİLYON, DÜZCE GALİBİYETİNE 100 BİN TL VERECEK

SPOR      28 Nisan 2023 - 00:01     0

KAYRICI’DAN ÇORUM FK’YA PRİM DOPİNGİ!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum FK’ya bugüne kadar eşi ve benzerine rastlanılmayan büyük bir prim jesti yaptı.

Düzcespor maçında elde edilecek galibiyet için 100 bin TL prim vereceğini açıklayan Kayrıcı, şampiyonluk primi olarak da 1 milyon TL vereceğini duyurdu.

Kayrıcı, şampiyonluk yarışında büyük bir avantaja sahip olan Çorum FK’nın maddi ve manevi olarak her zaman yanında olduğunu dile getirdi.

Kayrıcı, pazar günü sahasında Düzcespor ile önemli bir maça çıkacak olan Çorum FK’ya bu kez 100 bin TL prim vereceğini açıkladı.

Kayrıcı, Çorum Futbol Kulübü’nün bu engeli de aşacağına yürekten inandığını söyleyerek, “Bu şampiyonluğa ulaşacağız. Şampiyonluğa da 1 milyon TL prim vaadediyorum” dedi.

Daha önce İnegöl maçında prim jesti yapan Kayrıcı, Erzincan deplasmanı için de taraftarlara araç desteği sağlamıştı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ