BAŞHEKİM KARPUZCU İSTİFA ETTİ

Okuduğunuz haber
KAYRICI’DAN ESNAFLA ÇAY OCAĞI SOHBETİ!

CAMİ ÇIKIŞI AV TÜFEĞİ İLE ATEŞ EDİLDİ, 6 YARALI

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAYRICI’DAN ESNAFLA ÇAY OCAĞI SOHBETİ!

KAYRICI’DAN ESNAFLA ÇAY OCAĞI SOHBETİ!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında çay ocağında esnafla sohbet etti.

SİYASET      10 Nisan 2023 - 15:55     0

KAYRICI’DAN ESNAFLA ÇAY OCAĞI SOHBETİ!

 

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalara start veren MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, iftardan sonra MHP İl Başkanlığı binasının yanında bulunan Çay Ocağı’na uğradı. Ağırlıklı olarak esnaf kesiminin bulunduğu çay ocağında hemşehrileriyle hasbihal eden Kayrıcı, sorunlarını dinledi, milletvekili seçilmesi halinde yapacağı çalışmalardan bahsetti.

Kayrıcı’nın samimi bir ortamda geçen esnaf sohbetinde özellikle de Çorum’un temel sorunları ele alındı.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerinin önemini de anlatan Vahit Kayrıcı, esnaftan Cumhurbaşkanlığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliği için de partisine destek istedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ