TECRÜBEYE SAHİBİM, OYLARINIZA TALİBİM

Okuduğunuz haber
KAYRICI, KÖY MUHTALARI İLE ABDALATA’DA BİR ARAYA GELDİ

ZANAATKARLAR GİBİ BİR SİTE ÇORUM İÇİN BÜYÜK KAZANÇ!

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAYRICI, KÖY MUHTALARI İLE ABDALATA’DA BİR ARAYA GELDİ

KAYRICI, KÖY MUHTALARI İLE ABDALATA’DA BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum merkeze bağlı bazı köy muhtarları da Abdalata Köyü’nde bir araya geldi.

SİYASET      01 Mayis 2023 - 15:05     0

KAYRICI, KÖY MUHTALARI İLE ABDALATA’DA BİR ARAYA GELDİ

 

Abdalata Köyü Muhtarı Ömer Arlı ve Köy Derneği Başkanı Mehmet Dalyan’ın ev sahipliğini yaptığı programa MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik,  Çorum Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Koca’nın yanısıra yaklaşık 30 civarında köy muhtarı katıldı.

Çorum’un sevilen iş insanlarından Abdalata Köy Derneği Başkanı Mehmet Dalyan’ın yemek ikramında bulunduğu programda MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı, hem muhtarlara ve köy halkına 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. Hem de köylerin sorunlarını dinledi.

Çorum’da da 20 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti’nin seçilen milletvekillerinin yetersizliği nedeniyle hak ettiği hizmetlerin Çorum’a kazandırılamadığını söyleyen Vahit Kayrıcı, “Bu seçim, ülkemizin varlık yokluk seçimi. Bu seçim ülkemizin geleceğini belirleyecek bir seçim. Bu seçimde sandığa küskünlüklerimiz ve dargınlıklarımızı bırakarak gitmek mecburiyetindeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçmeliyiz, MHP’yi de güçlü bir şekilde mecliste temsil edecek duruma getirmeliyiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ