ÇORUM’A 28 DOKTOR ATAMASI YAPILDI

Okuduğunuz haber
KISAR’DAN BAŞKAN ÇİZİKCİ’YE AÇIK MEKTUP!

ELMABELİ’NDE “0RMAN BENİM” PROJESİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    Kısar’dan Başkan Çizikci’ye açık mektup!

Kısar’dan Başkan Çizikci’ye açık mektup!

Kısar, Stk’ lar olarak OSB başta olmak üzere, sulu tarım, inanç ve doğa turizmi, sempozyum ve panellerle dün olduğu gibi bugün de elimizi taşın altına koymaya, İskilip Belediyesine destek olmaya hazırız” dedi.

GÜNDEM      03 Mayis 2024 - 01:17     0

 Kısar’dan Başkan Çizikci’ye açık mektup!

 

İSİAD Başkan Yardımcısı Fikret Kısar İskilip Belediye Başkanı seçilen İsmail Çizikci’ye yazdığı mektupta “gerek şehir içinde ve şehir dışında STK’lar, iş insanları ve basının belediyemize sahip çıkması takdire şayandır.

Gerek ülkemizde, gerekse belediyede yaşanan ekonomik sıkıntılardan İskilip Belediyesi’nin çalışamaz hale geldiğini İnternet sitenizden görmekteyiz. Belediyenin gelirleri su,çtv,emlak vergisi ile sınırlı olup iller bankası ödemelerinde kesintiler var. Belediyenin hizmet ve yatırım yapabilmesi için çözüm arsa üretip satabilmesidir.

Başkan Çizikci’ ye önerimiz Toki’nin vazgeçtiği Mafadar arazisinin bin metrekarelik parseller yapılıp en fazla 2 katlı bahçeli tip proje üretip, her aileye en fazla bir tane satılıp Çorum Binevlerde olduğu gibi yeni bir mahalle, hem de Belediyeye kaynak üretilmesidir.

3 Yıl içinde evini yapmayanın arsasının geri alınması koşulu ile deprem bölgesi olan İskilip’e alternatif mahalle ve yeşil alan oluşmuş olacaktır. Şehir dışından arsa almak isteyen İskiliplilerde yazın tatilini memleketinde yapıp özlem giderip ilçeye bir anlamda para girişi sağlanacaktır.

Hazır İskilip’te toplumsal mutabakat sağlanmışken hem de belediye personelinin burnu kanamadan önemli kaynak girişi sağlanacaktır.

Kısar Stk’ lar olarak OSB  başta olmak üzere, sulu tarım, inanç ve doğa turizmi,  sempozyum ve panellerle dün olduğu gibi bugün de elimizi taşın altına koymaya, İskilip Belediyesine destek olmaya hazırız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ