Kısar’dan Başkan Çizikci’ye açık mektup! GüNDEM 03 Mayis 2024 - 01:17 0
Ä°SÄ°AD BaÅŸkan Yardımcısı Fikret Kısar Ä°skilip Belediye BaÅŸkanı seçilen Ä°smail Çizikci’ye yazdığı mektupta “gerek ÅŸehir içinde ve ÅŸehir dışında STK’lar, iÅŸ insanları ve basının belediyemize sahip çıkması takdire ÅŸayandır.
Gerek ülkemizde, gerekse belediyede yaÅŸanan ekonomik sıkıntılardan Ä°skilip Belediyesi’nin çalışamaz hale geldiÄŸini Ä°nternet sitenizden görmekteyiz. Belediyenin gelirleri su,çtv,emlak vergisi ile sınırlı olup iller bankası ödemelerinde kesintiler var. Belediyenin hizmet ve yatırım yapabilmesi için çözüm arsa üretip satabilmesidir.
BaÅŸkan Çizikci’ ye önerimiz Toki’nin vazgeçtiÄŸi Mafadar arazisinin bin metrekarelik parseller yapılıp en fazla 2 katlı bahçeli tip proje üretip, her aileye en fazla bir tane satılıp Çorum Binevlerde olduÄŸu gibi yeni bir mahalle, hem de Belediyeye kaynak üretilmesidir.
3 Yıl içinde evini yapmayanın arsasının geri alınması koÅŸulu ile deprem bölgesi olan Ä°skilip’e alternatif mahalle ve yeÅŸil alan oluÅŸmuÅŸ olacaktır. Åžehir dışından arsa almak isteyen Ä°skiliplilerde yazın tatilini memleketinde yapıp özlem giderip ilçeye bir anlamda para giriÅŸi saÄŸlanacaktır.
Hazır Ä°skilip’te toplumsal mutabakat saÄŸlanmışken hem de belediye personelinin burnu kanamadan önemli kaynak giriÅŸi saÄŸlanacaktır.
Kısar Stk’ lar olarak OSB baÅŸta olmak üzere, sulu tarım, inanç ve doÄŸa turizmi, sempozyum ve panellerle dün olduÄŸu gibi bugün de elimizi taşın altına koymaya, Ä°skilip Belediyesine destek olmaya hazırız” dedi.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
BAKMADAN GEÇMEYİN
GÜNÜN MANŞETLERİ FOTO GALERİ
SON DAKİKA HABERLERİ
|